Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Google αναμένεται να επισκιάσει τους ανταγωνιστές της το 2018

tags :
Η Google αναμένεται να επισκιάσει τους ανταγωνιστές της το 2018
Κερδισμένη έναντι των ανταγωνιστών της αναμένεται να είναι η Google το 2018
Η Google είχε μια εντυπωσιακή πορεία το 2017 και αυτή η δυναμική μπορεί να την βοηθήσει να επισκιάσει τον ανταγωνισμό το 2018.
Η μετοχή της αυξήθηκε κατά 5% και διαπραγματεύθηκε πάνω από 1.000 δολάρια ανά μετοχή από τον Οκτώβριο 2017.
Ο αναλυτής της UBS, Eric Sheridan, χαρακτήρισε την Google κορυφαία επιλογή για ανάπτυξη το 2018, δεδομένων των διαρκών λειτουργικών επιδόσεων, της κατανομής κεφαλαίου και της πιθανής μεγάλης ώθησης από τον επαναπατρισμό των μετρητών βάσει του νέου φορολογικού νόμου.
Ο Sheridan πιστεύει επίσης ότι η Google υπερέχει σε τέσσερα θέματα που θα μπορούσαν να τη διατηρήσουν στα ψηλά:

Mobile Computing
Η Google αναμένεται να ξοδέψει περισσότερα χρήματα στη μετάβασή της σε κινητές συσκευές, λέγοντας στους επενδυτές ότι αναμένει υψηλότερο κόστος απόκτησης της υπηρεσίας ή το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τους κατασκευαστές υπολογιστών, τηλεφώνων και για τους ιστότοπους για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους και να κατευθύνουν τους ανθρώπους στις ιστοσελίδες τους, στο μέλλον.
Ωστόσο, ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι οι δαπάνες ενδέχεται να είναι απαραίτητες για την αύξηση των εσόδων.
Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ)/ Εκμάθηση Μηχανών
Ενώ πολλοί τεχνολογικοί γίγαντες επενδύουν ολοένα και περισσότερο στην AI για να δυναμώσουν τις υπηρεσίες τους, η Google κάνει πολύ περισσότερα από τους ανταγωνιστές της,.
Υπηρεσίες ενημέρωσης
Οι μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας μπορεί να αποφεύγουν να χαρακτηρίζονται ως "εταιρείες μέσων ενημέρωσης", αλλά η Google και οι ανταγωνιστές της προσανατολίζονται στο να γίνουν πηγή ειδήσεων για τους καταναλωτές.
Cloud Computing
Η Google υπέγραψε πρόσφατα συνεργασία με τη Cisco για τη μετεγκατάσταση των δεδομένων και των εφαρμογών των χρηστών της με τη Cisco στην πλατφόρμα Google Cloud.
Η συμμαχία πιθανότατα θα βοηθήσει την Google να ανταγωνιστεί τις υπηρεσίες Amazon Web Services και Azure της Microsoft.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης