Κουρουμπλής: Το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση - Αστειότητες οι αντιδράσεις βουλευτών

Κουρουμπλής: Το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση - Αστειότητες οι αντιδράσεις βουλευτών
Σέβομαι το ΚΚΕ και τους αγώνες του, αλλά το κομμάτι αυτό το υπερασπίζουν με έναν υπερβολικό τρόπο
Την πεποίθηση του ότι «η κυβέρνηση θα βρει τον τρόπο να αποτρέψει τους πλειστηριασμούς και να προστατεύσει την πρώτη κατοικία», εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υποστηρίζοντας παράλληλα πως «το πολυνομοσχέδιο θα ψηφιστεί από την κυβέρνηση» καθώς είναι «αστειότητες» οι αντιδράσεις κάποιων βουλευτών.
«Σέβομαι το ΚΚΕ και τους αγώνες του, αλλά το κομμάτι αυτό το υπερασπίζουν με έναν υπερβολικό τρόπο», συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τις αλλαγές στις απεργίες.
Αναγνώρισε ότι μειώνονται τα επιδόματα των τριτέκνων και πολυτέκνων, αλλά συμπλήρωσε ότι αυξάνονται σε οικογένειες με 1-2 παιδιά. «Πρέπει να στηρίξουμε την οικογένεια με δομές. Η Ελληνίδα μάνα δεν κάνει δεύτερο παιδί», συμπλήρωσε.
Σε ό,τι αφορά τα καζίνο, που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, σχολίασε ότι δεν είναι επιλογή της κυβέρνησης να αυξηθούν αυτά που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια. «Είναι επιλογή που μας επιβάλλεται. Όταν τον Αύγουστο του 2018 βγούμε από την επιτροπεία, η χώρα σιγά-σιγά θα αποκτά την αυτονομίας της», πρόσθεσε για το θέμα.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS