Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Απολύτως ενδοτική η κυβέρνηση Τσίπρα – Παραδίδει τα πάντα στους δανειστές

Βενιζέλος: Απολύτως ενδοτική η κυβέρνηση Τσίπρα – Παραδίδει τα πάντα στους δανειστές
Στο εσωτερικό χρησιμοποιεί γλώσσας ριζοσπαστικότητας, στο εξωτερικό τα δίνει όλα είπε ο κ.Βενιζέλος
Επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος την κατηγόρησε ότι είναι απολύτως ενδοτική απέναντι στους δανειστές.
«Μέσα από μια νέα γενιά ψευδαισθήσεων, η χώρα οδηγείται σε στρατηγικό κενό μετά τον Αύγουστο του 2018» είπε από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος υποστήριξε πως «υπάρχει αγωνία στην κυβέρνηση να αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει τα προαπαιτούμενα».
«Να δείξει ότι είναι οι καλοί διεκπεραιωτές ακόμα και χωρίς σχέδιο.
Ο κ. Ντάισεμπλουμ εξομολογούμενος μας είπε ότι η κυβέρνηση, μετά τον Ιούνιο 2015, δεν ήταν μια κυβέρνηση απλώς πρόθυμη, ότι κάνει ντελίβερι των υποχρεώσεων, αλλά είναι μια κυβέρνηση απολύτως ενδοτική.
Που στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα: ριζοσπαστικότητας στο εσωτερικό αλλά παραδίδοντας τα πάντα στο εξωτερικό.  
Ο κ. Βίζερ μας είπε ότι στο μείζον ζήτημα χρέους οι όποιες παραμετρικές αλλαγές θα είναι σταδιακές και θα συνοδευτούν με νέο πρόγραμμα» τόνισε ο κ.Βενιζέλος, ο οποίος υποστήριξε ότι η μεσαία τάξη δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί με το υπάρχον φορολογικό πλαίσιο.
«Η κυβέρνηση θέλει ηττημένη την κοινωνία για να προωθεί την πολιτική των επιδομάτων.
Η κυβέρνηση όχι λόγω της παρουσίας των ΑΝΕΛ.
Η κυβέρνηση συνολικά αποτελεί η ίδια το μεγάλο πολιτικό πρόβλημα της οικονομίας» είπε ο κ.Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης