Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Σταθάκης: Το νομοσχέδιο προωθεί μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν γίνει επί σαράντα χρόνια

Γ. Σταθάκης: Το νομοσχέδιο προωθεί μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν γίνει επί σαράντα χρόνια
Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα το οποίο φέρνει σταθεροποίηση στην οικονομία, τόνισε ο Γ. Σταθάκης
Το 2020 θα έχουμε δασικούς χάρτες, οριοθέτηση των παραλιών, πλήρη πολεοδομικό σχεδιασμό, κτηματολόγιο και χρήσεις γης, δήλωσε ο υπουργός και κάλεσε τη ΝΔ, «το κόμμα που είναι ταυτισμένο με τις επενδύσεις», όπως είπε, να απαντήσει τι είδους χώρα θελκτική στις επενδύσεις παρέδωσε, αφού τίποτα από αυτά δεν είχε προχωρήσει.
«Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα το οποίο φέρνει σταθεροποίηση στην οικονομία, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάκαμψης και ανοίγει τον δρόμο για ένα βιώσιμο αναπτυξιακό μοντέλο.
Ταυτόχρονα κάνουμε βαθιές τομές, επιλύοντας προβλήματα δεκαετιών, με μοναδική και αποκλειστική μέριμνα, η ανάκαμψη και η ανάπτυξη να είναι βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη» είπε ο κ. Σταθάκης.
Ο υπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι καταφεύγει σε «γκρίζα" πολιτική, επαναλαμβάνοντας την προ τριετίας κριτική της "σαν να μην πέρασε μια μέρα" και πηγαίνοντας κόντρα στην πραγματικότητα».
Ο κ. Σταθάκης χαρακτήρισε «ανακρίβειες» τα όσα λέγονται για τους πλειστηριασμούς και την πρώτη κατοικία, και επανέλαβε ότι το Δημόσιο δεν έχει προχωρήσει σε κανέναν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, ενώ "επανακατέθεσε» στα Πρακτικά, τον νόμο με τον οποίο, όπως είπε, παρέχεται πλήρης και καθολική προστασία στην κύρια κατοικία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης