Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η BMW τάσσεται υπέρ των συνομιλιών για την επίτευξη συμφωνίας της NAFTA

tags :
Η BMW τάσσεται υπέρ των συνομιλιών για την επίτευξη συμφωνίας της NAFTA
Υπέρ της NAFTA τάσσεται η BMW
Η BMW είναι αισιόδοξη ότι προσπάθεια της Ουάσιγκτον να επαναδιαπραγματευτεί τη Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών της Βόρειας Αμερικής (NAFTA), θα οδηγήσει σε συμφωνία που θα ωφελήσει τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως ανέφερε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018.
"Η BMW υποστηρίζει το ελεύθερο εμπόριο σε παγκόσμια βάση και καθώς οι ΗΠΑ είναι το δεύτερο σπίτι μας, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σημαντικά ποσά σε αυτήν την αγορά και είμαστε αισιόδοξοι ότι η συμφωνία NAFTA θα αναθεωρηθεί με πολύ θετικό τρόπο" δήλωσε ο Nicolas Peter στο Auto Show του Ντιτρόιτ.
Ο Καναδάς χαιρέτισε την περασμένη εβδομάδα την πρόταση του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, οι συνομιλίες για τον εκσυγχρονισμό της NAFTA να επεκταθούν πέρα από την προθεσμία του Μαρτίου, μια κίνηση που μπορεί να βοηθήσει στην άρση ενός αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις.
Ο Peter δήλωσε επίσης ότι οι πωλήσεις του ομίλου BMW πιθανώς να αυξηθούν μεταξύ 0 και 5% παγκοσμίως το 2018 και 5-10% στην Κίνα, χάρη σε μια σειρά νέων μοντέλων, ειδικά οχημάτων SUV.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης