Πολιτική

Μεγαλοοικονόμου: Υπερψήφισα το πολυνομοσχέδιο και εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι αγορές μας έχουν δεχθεί

tags :
Μεγαλοοικονόμου: Υπερψήφισα το πολυνομοσχέδιο και εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι αγορές μας έχουν δεχθεί
Η ρύθμιση για τις απεργίες ήταν σωστή, δεν απαγορεύσει τις απεργίες είπε η κα.Μεγαλοοικονόμου
Την θέση ότι υπερψήφισε το πολυνομοσχέδιο και εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί «οι αγορές μας έχουν δεχθεί διατύπωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Μεγαλοοικονόμου, η οποία αποχώρησε από την Ένωση Κεντρώων και εντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενη υποστήριξε ότι «υπερψήφισα το πολυνομοσχέδιο και εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή τον τελευταίο καιρό οι αγορές μας έχουν δεχτεί, τα επιτόκια έχουν επιστρέψει στα προ κρίσης επίπεδα και επενδυτές ενδιαφέρονται να έρθουν στην πατρίδα μας».
Αναφερόμενη στο πολυνομοσχέδιο και στη ρύθμιση για τις απεργίες είπε πως ήταν σωστή γιατί δεν απαγορεύει τις απεργίες ούτε δένει τα χέρια των εργαζομένων να κάνουν απεργία.
Σε ό,τι αφορά την Ένωση Κεντρώων το κόμμα από το οποίο αποχώρησε είπε πως γίναμε βουλευτές με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη επειδή φέραμε ψήφους και όχι λόγω της προσωπικότητας του κ. Λεβέντη.  
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, η κα.Μεγαλοοικονόμου τόνισε ότι είναι ζήτημα που πρέπει να ξεκαθαριστεί  μετά από τόσα χρόνια στασιμότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης