Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεκτή η παραίτηση του Κ. Ζουράρι από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

tags :
Δεκτή η παραίτηση του Κ. Ζουράρι από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα
Οι αρμοδιότητες του κ.Ζουράρι περνούν στον υπουργό Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου
Δεκτή έγινε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η παραίτηση του υφυπουργού Κ. Ζουράρι κατόπιν των δηλώσεων του για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη που είχαν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.
Όπως έγινε γνωστό από το πρωθυπουργικό γραφείο, "ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι".
Οι αρμοδιότητες του κ.Ζουράρι, τον οποίο φέρεται πως συνάντησε ο Αλέξης Τσίπρας χθες το απόγευμα στο γραφείο του στη Βουλή, περνούν στον υπ. Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ.Ζουράρι έγινε σε φιλικό κλίμα.
Σημειώνεται πως ο κ.Ζουράρις σε δηλώσεις του κατόπιν της επιστολής παραίτησης που είχε αποστείλει στον πρωθυπουργό, είχε αρνηθεί να ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Άρη, τονίζοντας ότι επρόκειτο για αριστοφανικές ρήσεις, ενώ είχε δηλώσει ότι δεν είχε δεχθεί πιέσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο να παραιτηθεί.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι το εάν ο κ.Ζουράρις θα παραμείνει κατόπιν όλων αυτών εξελίξεων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, κάτι πάντως που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα τόσο από τον ίδιο όσο και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σε χθεσινές της δηλώσεις η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου ερωτηθείσα για το τι μέλλει γενέσθαι με τον κ.Ζουράρι, είχε αναφέρει πως «από όσα γνωρίζουμε, o κ. Ζουράρις παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ», τονίζοντας ότι «το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία του κ. Ζουράρι με το Κίνημα είναι στην αρμοδιότητα άλλων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης