Η IDE στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες

Η IDE στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες
Περιλαμβάνεται στη λίστα του FORTUNE με τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ελλάδας.
Οι ανακοινώσεις της INTRACOM Defense Electronics έγιναν σε ειδική τελετή  όπου παραβρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Γεώργιος Τρουλλινός. Η IDE αποτελεί βασικό εκπρόσωπο της ελληνικής βιομηχανίας στη λίστα αυτή και η μοναδική από το χώρο του αμυντικού τομέα. Αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την IDE, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν εν μέσω αντίξοων διεθνών οικονομικών συνθηκών.
Η διάκριση αυτή για την εταιρία αποτελεί επιβράβευση της εξωστρέφειας της εταιρίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να προσελκύσει το 98% των εσόδων της από εξαγωγές ενώ αποτελεί βασικό εμπορικό εταίρο με περισσότερο από 5% στο εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.
Τα κριτήρια για τη διάκριση αφορούν κερδοφόρες εταιρίες (εξαιρουμένων τραπεζών και ασφαλιστικών) με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. Ευρώ που καταγράφουν αύξηση κύκλου εργασιών συνεχόμενα τα τελευταία τρία χρόνια και οι οποίες είτε δεν έχουν δανεισμό είτε καταφέρνουν να τον μειώνουν συνεχώς.

www.bankingnews.gr

BREAKING NEWS