Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Ανανεώθηκε έως 31/12/2020 η σύμβαση με την Coca-Cola HBC

Frigoglass: Ανανεώθηκε έως 31/12/2020 η σύμβαση με την Coca-Cola HBC
Ανανεώθηκε η σύμβαση πώλησης επαγγελματικών ψυγείων της Frigoglass με την Coca-Cola HBC AG
Την ανανέωση της σύμβασης με την Coca Cola HBC έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 ανακοίνωσε η Frigoglass.
Ειδικότερα, η Frigoglass ανακοινώνει ότι η σύμβαση πώλησης επαγγελματικών ψυγείων της Εταιρείας με την Coca-Cola HBC AG, η οποία είχε οριστεί να λήξει την 31η Δεκεμβρίου 2018, ανανεώθηκε έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.
Η Frigοglass είναι στρατηγικός εταίρος των πιο γνωστών εταιρειών αναψυκτικών και ποτών σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως τονίζει.
Εναι σημαντικός παραγωγός σε παγκόσμιο επίπεδο της αγοράς Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και είναι ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οπως σημειώνεται, τα επαγγελματικά ψυγεία της εταιρείας σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων του και να συμβάλλουν στην άμεση κατανάλωση τους.
«Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον Κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης