Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αναμενόμενη η διόρθωση – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές κοντά στα πρόσφατα υψηλά

ΧΑ: Αναμενόμενη η διόρθωση – Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές κοντά στα πρόσφατα υψηλά
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Τέρνα Ενεργειακής, η οποία χθες ανακοίνωσε placement
 
Η χθεσινή διόρθωση πιθανότατα να δώσει τη θέση της στη συσσώρευση αν και κάποιοι αναλυτές σημειώνουν πως οι κινήσεις κατοχύρωσης κερδών ενδέχεται να συνεχιστούν, χωρίς να χαλάσουν το καλό κλίμα.
Οι επενδυτές εμφανίζονται θετικοί και περιμένουν τη διόρθωση προκειμένου να βρουν καλύτερα σημεία εισόδου, όσοι δεν τοποθετήθηκαν εγκαίρως.
Το βασικό σενάριο θέλει για τις επόμενες μέρες συσσώρευση κοντά στα πρόσφατα υψηλά με το κάτω όριο να μπορεί να φτάσει και τις 810 μονάδες.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η Τέρνα Ενεργειακή, λόγω του placement το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Δηλαδή, δεν πουλάνε όλο το ποσοστό οι βασικοί μέτοχοι, αλλά διαθέτουν νέες μετοχές (μέσω αύξησης) και ένας εκ των βασικών μετόχων δίνει ένα μικρό αριθμό μετοχών.
Με αυτόν τον τρόπο και καλύτερη διασπορά πετυχαίνεται και οι βασικοί μέτοχοι δείχνουν ότι δεν πουλάνε και η εταιρεία αντλεί νέο χρήμα.
 
Euroxx
Περιμένουμε η συσσώρευση να συνεχιστεί .
 
Beta
Μετά τη χθεσινή διόρθωση περιμένουμε η αγορά να σταθεροποιηθεί ενώ υπάρχουν πιθανότητες να δοκιμαστούν ξανά να πρόσφατα υψηλά .
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης