Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΥΓΕΙΑ: Μόλις το... 0,0005% (1.543 μτχ) αποδέχτηκε τη Δημόσια Πρόταση Αποστολόπουλου

tags :
ΥΓΕΙΑ: Μόλις το... 0,0005% (1.543 μτχ) αποδέχτηκε τη Δημόσια Πρόταση Αποστολόπουλου
Μόλις 2 μέτοχοι αποδέχτηκαν την πρόταση
Μόλις το... 0,0005% του μετοχικού κεφαλαίου ή 1.543 μετοχές του Υγεία απέκτησε ο Γ. Αποστολόπουλος, από την Δημόσια Πρόταση που είχε καταθέσει στις 23 Νοεμβρίου 2017.
Η δημόσια πρόταση είχε κατατεθεί έναντι ανταλλάγματος €0,45 ανά Μετοχή.
Η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης άρχισε την 20.12.2017 και έληξε την 17.01.2018, δηλαδή διήρκεσε συνολικά τέσσερις εβδομάδες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 2 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση προφέροντας συνολικά 1.543 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,0005% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα (όπως αυτά ορίζονται στο Πληροφοριακό Δελτίο) δεν απέκτησαν μετοχές της Εταιρείας εκτός του πλαισίου της Δημόσιας Πρότασης.
Επομένως, μετά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερόμενων Μετοχών, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο Πληροφοριακό Δελτίο, ο Προτείνων θα κατέχει συνολικά 1.543 Μετοχές οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,0005% περίπου του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Πρόσθετες μετοχές που τυχόν αποκτήσει ο Προτείνων, ή/και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα, μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των Προσφερόμενων Μετοχών δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ο Προτείνων δεν αναλαμβάνει την καταβολή του ποσού που αναλογεί στο φόρο εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής για τη μεταβίβαση των Μεταβιβαζόμενων Μετοχών στον Προτείνοντα, σήμερα ανερχόμενο σε 0,2% επί της αξίας της εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής, και το οποίο θα βαρύνει τους Αποδεχόμενους Μετόχους.
Κατά συνέπεια, οι Αποδεχόμενοι Μέτοχοι θα λάβουν το συνολικό ποσό του Προσφερόμενου Ανταλλάγματος μειωμένο κατά το ποσό του προαναφερόμενου φόρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης