Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει 19 - 20/1 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Τις εργασίες ανοίγει με ομιλία του ο Τσίπρας

tags :
Συνεδριάζει 19 - 20/1 η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Τις εργασίες ανοίγει με ομιλία του ο Τσίπρας
Στο επίκεντρο όλες οι τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά και η επόμενη ημέρα μετά τη λήξη του προγράμματος
Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή 19/1 και το Σάββατο 20/1 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel στην πλατεία Καραϊσκάκη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναμένεται να ασχοληθεί με όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο καθώς και να εξετάσει το πώς θα κινηθεί το κόμμα τους επόμενους μήνες.
Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να ανοίξει αύριο Παρασκευή 19/1 με ομιλία του στις 18:00 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Το Σάββατο 20/1 οι εργασίες θα αρχίσουν στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 20:00 το βράδυ.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο λόγω των εξελίξεων αναφορικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και του ζητήματος που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης λόγω της στάσης των ΑΝΕΛ όσο και των ρυθμίσεων που προβλέπονται στο προσφάτως ψηφισθέν πολυνομοσχέδιο για πλειστηριασμούς α’ κατοικίας και απεργίες.
Σε κάθε περίπτωση θεωρείται πως η συνεδρίαση θα αποτελέσει μια «βαλβίδα εκτόνωσης» για την πίεση που δέχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μια καλή ευκαιρία για να διατυπωθούν ενστάσεις.
Κυρίαρχο θέμα ωστόσο αναμένεται να αποτελέσει η πορεία της χώρας αφενός έως το καλοκαίρι του 2018 όταν και αναμένεται να λήξει το πρόγραμμα στήριξης και αφετέρου μετά τον Αύγουστο του 2018, όταν και η χώρα και εφόσον έχει επιβεβαιωθεί το κυβερνητικό αφήγημα περί εξόδου από μνημόνια και επιτροπεία, θα πρέπει να μπορεί να σταθεί στα πόδια της.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει την θέση του πως η Ελλάδα και η κυβέρνηση πετυχαίνουν τους στόχους τους και ότι πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή και μεθοδική δουλειά ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι να μπει τέλος στη σκληρή επιτροπεία και στα μνημόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης