Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Turkish Airlines: Έκπτωση 15% σε όλες τις πτήσεις μέσω του Mobile App το διάστημα 18 - 20/1/18

Turkish Airlines: Έκπτωση 15% σε όλες τις πτήσεις μέσω του Mobile App το διάστημα 18 - 20/1/18
Οι επιβάτες που θα κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή θα έχουν έκπτωση 15% σε όλες τις πτήσεις το διάστημα 18 με 20 Ιανουαρίου 2018
Η Turkish Airlines, η αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύει στις περισσότερες χώρες στον κόσμο, προσφέρει τώρα 15% έκπτωση σε όλες τις εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε όσους κατεβάσουν τη νέα έκδοση της εφαρμογής που διαθέτει στο App Store και το Google Play, μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου 2018.
Η νέα εφαρμογή προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη κατά τον προγραμματισμό ταξιδιών, την αγορά εισιτηρίων και την χρήση των προγραμμάτων επιβράβευσης.
Τα πλεονεκτήματα της νέας εφαρμογής περιλαμβάνουν:

• Γρήγορη και εύκολη ολοκλήρωση των συναλλαγών
• Σύγκριση τιμών με βάση τις ημερομηνίες των πτήσεων, επιλογή της θέσης και του γεύματός σας
• Σύνδεση στο λογαριασμό σας Miles & Smiles.
• Χρήση του δακτυλικού σας αποτυπώματος για σύνδεση στη συσκευή σας
• Χρήση κωδικών προσφοράς για την αγορά εισιτηρίων έκπτωση
• Παρακολούθηση προσφορών και πρόσβαση σε οδηγούς πόλεων
• Πολλαπλές επιλογές τρόπου πληρωμής
• Αποθήκευση των πιστωτικών σας καρτών και των ονομάτων όσων άλλων επιβατών θέλετε
• Εισαγωγή των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας μέσω σάρωσης με τη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας

Η εφαρμογή έχει επανασχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να θυμάται επίσης τις επιλογές και προτιμήσεις του χρήστη από προηγούμενες πτήσεις και προχωρά σε προτάσεις ειδικά για αυτόν.
Οι επιβάτες που θα κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή για να ανακαλύψουν όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Turkish Airlines θα έχουν έκπτωση 15% στις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσουν στο διάστημα 18 με 20 Ιανουαρίου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://staging.turkishairlines.com/en-us/flights/fly-different/our-mobile-apps/#tcm40-135674


Σχετικά με την Turkish Airlines:
Ιδρύθηκε το 1933 με στόλο μόλις πέντε αεροπλάνα.
Μέλος της Star Alliance, η Turkish Airlines είναι σήμερα μία αεροπορική εταιρία τεσσάρων αστέρων, με στόλο 329 αεροσκαφών (επιβατηγά και φορτηγά) που εκτελούν πτήσεις προς 300 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, 251 διεθνείς και 49 εσωτερικούς.
Σύμφωνα με την έρευνα του Skytrax 2017, η Turkish Airlines έχοντας ήδη αποσπάσει για έξι συνεχόμενες χρονιές το βραβείο "Best Airline in Europe" κατά την περίοδο 2011-2016, επιλέχθηκε για ένατη συνεχή φορά ως "Best Airline in Southern Europe".
Έχοντας κερδίσει τα διεθνή βραβεία "Best Economy Class Onboard Catering" το 2010, η Turkish Airlines έχει επίσης βραβευτεί με "Best Business Class Onboard Catering" το 2013, το 2014, το 2016 και το 2017.
Αποσπώντας το βραβείο " World’s Best Business Class Lounge" το 2015 και 2017 ο διεθνής αερομεταφορέας έχει βραβευτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως "World’s Best Business Class Lounge Dining" στηv έρευνα ποu έγινε από την Skytrax το 2017.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Turkish Airlines μπορείτε να βρείτε στο www.turkishairlines.com καθώς και στα social media Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin και στο Instagram.

Σχετικά με την Star Alliance:
Το δίκτυο Star Alliance ιδρύθηκε το 1997 ως η πρώτη διεθνής αεροπορική συμμαχία για να προσφέρει παγκόσμια πρόσβαση, αναγνώριση και ομοιογενείς υπηρεσίες στους ταξιδιώτες, ανά τον κόσμο.
Η αποδοχή της από την αγορά έχει αναγνωριστεί με πολλές βραβεύσεις, μεταξύ των οποίων “Air Transport World Market Leadership” και “Best Airline Alliance”, από το Business Traveller Magazine αλλά και την Skytrax.
Οι αεροπορικές εταιρείες μέλη είναι οι: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brazil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United.
Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance προσφέρει σήμερα πάνω από 18.450 καθημερινές πτήσεις σε 1.300 αεροδρόμια και 190 χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης