Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το πιθανό το κυβερνητικό «shutdown» στις ΗΠΑ «τρόμαξε» τη Wall Street

tags :
Το πιθανό το κυβερνητικό «shutdown» στις ΗΠΑ «τρόμαξε» τη Wall Street
Το πιθανό το κυβερνητικό «shutdown» στις ΗΠΑ «τρόμαξε» τη Wall Street
Με ήπιες απώλειες κινήθηκε  σήμερα (18/01/2018) η Wall Street, μία ημέρα αφότου ο Dow Jones διεύρυνε το ράλι και έκλεισε σε επίπεδα άνω των 26.000 μονάδων για πρώτη φορά, με τους επενδυτές να στρέφουν την προσοχή τους στα εταιρικά αποτελέσματα αλλά και στην αυξημένη πιθανότητα κλείσει η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση στις ΗΠΑ.
Η προθεσμία για το Κογκρέσο λήγει την Παρασκευή, για να περάσει μεταβατικό μέτρο που θα επιτρέψει τη χρηματοδότηση έως τον επόμενο μήνα.
Οι Δημοκρατικοί θέλουν το νομοσχέδιο να περιλάβει και την προστασία των παιδιών μεταναστών που μπαίνουν παράνομα στη χώρα.
Ούτε οι Ρεπουμπλικάνοι, που ελέγχουν το Κογκρέσο, ούτε οι Δημοκρατικοί θέλουν να επιβαρυνθούν με την ευθύνη του ομοσπονδιακού μπλακ άουτ εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου.
Οι Ρεπουμπλικάνοι επιχειρούν να πείσουν τους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν περιλαμβάνοντας την παράταση του Children's Health Insurance Program (Chip) για έξι χρόνια.
Το λεγόμενο Chip, που παρέχει υπηρεσίες υγείας σε εννέα εκατομμύρια παιδιά, είναι στις πρώτες θέσεις των προσδοκιών των Δημοκρατικών.
Η Βουλή των Αντιπροσώπων μπορεί να ψηφίσει σήμερα το νομοσχέδιο.
Εφόσον περάσει θα κατατεθεί στη συνέχεια στη Γερουσία.
Χρειάζονται όμως και μερικές ψήφοι Δημοκρατικών για να περάσει ενόψει του deadline της Παρασκευής.
Ωστόσο η πρόταση των Ρεπουμπλικάνων μπορεί να συναντήσει αντιδράσεις και εντός του κόμματός τους. Από αυτή την πλευρά ελπίζουν να λειτουργήσει υπέρ η πρόβλεψη για ακύρωση της φορολογίας στα ακριβά ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας.
Οι Δημοκρατικοί από την πλευρά τους θέλουν στο νομοσχέδιο να περιληφθεί πρόβλεψη για προστασία περίπου 700.000 μη καταγεγραμμένων μεταναστών που μπήκαν στη χ ώρα στην παιδική τους ηλικία και αποκαλούνται «Dreamers».
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «θα μπορούσε να κλείσει», κάτι που θα ήταν πολύ επιβλαβές για τον στρατό, δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump.
«Εάν η χώρα κλείσει, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, ο προϋπολογισμός θα πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ πιο διαφορετικά από ό,τι έχει αντιμετωπιστεί το τελευταίο μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Trump σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Πεντάγωνο.
«Εάν για οποιονδήποτε λόγο κλείσει, το χειρότερο είναι αυτό που θα συμβεί στον στρατό μας», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.
Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος διαβεβαίωσε ότι ο Trump στηρίζει το βραχυπρόθεσμο νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης, για το οποίο αναμένεται να ψηφίσει αργότερα σήμερα η Βουλή των Αντιπροσώπων, ώστε να αποφευχθεί το λεγόμενο κυβερνητικό «shutdown».



Οι αμερικανικές μετοχές έχουν δεχτεί ισχυρή ώθηση φέτος από την αισιοδοξία σχετικά με την αμερικανική οικονομία και τις προσδοκίες για μια ισχυρότερα εταιρικά κέρδη.
Μέχρι στιγμής, η περίοδος δημοσίευσης αποτελεσμάτων έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, με το 78% των εταιρειών του S&P 500, που έχουν αναφέρει κέρδη μέχρι στιγμής, να έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες των αναλυτών, σύμφωνα με τον Nick Raich, CEO της The Earnings Scout.
Η Morgan Stanley και η BB&T Corp. ανέφεραν σήμερα κέρδη και έσοδα καλύτερα των προβλέψεων για το δ’ τρίμηνο του 2017.
Η Morgan Stanley ανέφερε κέρδη 1,68 δισ. δολ. ή 84 σεντς ανά μετοχή σε προσαρμοσμένη βάση, έναντι των προσδοκιών των αναλυτών, που έκαναν λόγο για 77 σεντς, ενώ τα έσοδά της διαμορφώθηκαν σε 9,5 δισ. δολ., σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις για 9,2 δισ. δολ.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve, Fed) πρέπει να αναθεωρήσει τον στόχο του 2% για τον πληθωρισμό, ως μέρος της αξιολόγησης των εργαλείων της για την καταπολέμηση μιας επόμενης ύφεσης, δήλωσε σήμερα (18/01/2018) ο William Dudley, πρόεδρος Fed της Νέας Υόρκης, σε συνέντευξή του στους «Financial Times», προσθέτοντας ότι αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που αντιμετωπίζει η νομισματική πολιτική.
Ο Dudley δήλωσε ότι θα ήταν «συνετή νομισματική πολιτική» να τεθεί φέτος η μέθοδος της κεντρικής τράπεζας για τη διαχείριση της οικονομίας, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν ανησυχεί ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την απειλή μιας επικείμενης κάμψης.
Ο Dudley έδωσε μια θετική εικόνα για την αμερικανική οικονομία, απορρίπτοντας την ιδέα ότι θα μπορούσε να τορπιλιστεί από μια απότομη αναστροφή στο χρηματιστήριο και περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση των θέσεων εργασίας και του πληθωρισμού ως μία από τις πιο θετικές των τελευταίων 50 ετών.
Ορισμένοι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν διατυπώσει την ιδέα της μετάβασης σε έναν λεγόμενο στόχο επιπέδου τιμών, όπου η κεντρική τράπεζα θα αντισταθμίσει τις προηγούμενες ελλείψεις του πληθωρισμού με υψηλότερους στόχους - και αντίστροφα.
Ο Dudley δήλωσε ότι αυτό αξίζει να εξεταστεί ακόμη και αν εγείρει πολλές επιπλοκές.
Εναλλακτικά, η Fed θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε έναν στόχο στόχου για τον πληθωρισμό που κυμαίνεται από 1,5 - 2,5% ή να υιοθετήσει μια ηπιότερη εκδοχή της επιδίωξης επιπέδων τιμών, βάσει της οποίας θα στοχεύει σε πληθωρισμό 2% «μεσομακροπρόθεσμα».
Ο πρόεδρος της Fed της Ν. Υόρκης επεσήμανε ακόμη ότι η ισορροπία των κινδύνων μετατοπίζεται από τον πληθωρισμό που είναι πολύ χαμηλός, στον κίνδυνο υπερθέρμανσης της οικονομίας.

Οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι και χαμένοι του δείκτη Dow Jones



Οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι και χαμένοι του δείκτη S&P 500



Οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι και χαμένοι του δείκτη Nasdaq



Μακροοικονομία

Στα μακροοικονομικά νέας της ημέρας «βουτιά» 8,2% - τη μεγαλύτερη σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους - κατέγραψαν οι ενάρξεις νέων κατοικιών στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2017, υποχωρώντας περισσότερο από ό,τι προέβλεπαν οι οικονομολόγοι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα (18/01/2018) το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου, οι ενάρξεις κατοικιών υποχώρησαν στις 1,192 εκατ. μονάδες, ενώ οι ενάρξεις του Νοεμβρίου αναθεωρήθηκαν ανοδικά, στις 1,299 εκατ. μονάδες, έναντι των 1,297 εκατ. που είχαν αναφερθεί αρχικά.
Σημειώνεται ότι η πτώση του Δεκεμβρίου ήταν η μεγαλύτερη από τον Νοέμβριο του 2016, ενώ οι οικονομολόγοι ανέμεναν μια μείωση στις 1,275 εκατ. μονάδες.
Σε χαμηλό 45 ετών διολίσθησαν την περασμένη εβδομάδα οι αρχικές αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/01/2018) το αμερικανικό υπουργείο Εργασίας, οι αιτήσεις υποχώρησαν κατά 41.0000 την εβδομάδα έως τις 13 Ιανουαρίου 2018, στις 220.000 - το χαμηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 1973.
Οι αιτήσεις της προηγούμενης εβδομάδας παρέμειναν αμετάβλητες.
Σημειώνεται ότι οι οικονομολόγοι ανέμεναν οι αιτήσεις να μειωθούν στις 250.000.
Ένας σημαντικός δείκτης μέτρησης των προσδοκιών για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2014, καθώς καταγράφεται μεγάλη ζήτηση από επενδυτές για την αγορά προστασίας έναντι του ρίσκου ανόδου των επιτοκίων και πτώσης των τιμών των ομολόγων.
Ο πληθωρισμός νεκρού σημείου (break-even rate) που τεκμαίρεται από την εξέλιξη των τιμών στις αγορές τιμαριθμοποιημένων ομολόγων (Tips) αυξήθηκε στο 2,09%, το υψηλότερο επίπεδο από το 2014.
Oι αναλυτές αποδίδουν μεγάλο μέρος αυτής της αύξησης στην άνοδο των τιμών του πετρελαίου.

Επιχειρήσεις

Στα εταιρικά νέα της ημέρας κέρδη και έσοδα καλύτερα των προσδοκιών ανέφερε σήμερα (18/01/2018) για το δ’ τρίμηνο του 2017 η Morgan Stanley, κυρίως χάρη στα ισχυρά αποτελέσματα της μονάδας wealth management.
Ειδικότερα, η αμερικανική τράπεζα ανέφερε κέρδη 1,68 δισ. δολ. ή 84 σεντς ανά μετοχή σε προσαρμοσμένη βάση, έναντι των προσδοκιών των αναλυτών, που έκαναν λόγο για 77 σεντς.
Την ίδια ώρα, τα έσοδά της διαμορφώθηκαν σε 9,5 δισ. δολ., σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις για 9,2 δισ. δολ.
Τα έσοδα στη μονάδα wealth management αυξήθηκαν κατά 10,5% σε ετήσια βάση, βοηθώντας να αντισταθμιστεί η πτώση στα έσοδα της τράπεζας από trading.
Συγκεκριμένα, τα έσοδα από trading σταθερού εισοδήματος, εμπορευμάτων και νομισμάτων «βούλιαξαν» κατά 46%.
Ωστόσο, σε μη προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη της Morgan Stanley σημείωσαν «βουτιά» 58,8%, καθώς η τράπεζα ανέφερε μια εφάπαξ χρέωση περίπου 1,2 δισ. δολ. λόγω της φορολογικής μεταρρύθμισης στις ΗΠΑ.
Αναλυτικά, τα καθαρά κέρδη της τράπεζας υποχώρησαν στα 686 εκατ. δολ. ή 29 σεντς ανά μετοχή, από 1,67 δισ. δολ. ή 81 σεντς ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Αυξήθηκαν τα κέρδη δ΄ τριμήνου της ΒΒ&T Corp, κατά 3,5% και διαμορφώθηκαν στα 658 εκατ. δολάρια ή 77 σεντς ανά μετοχή σε σχέση με τα 636 εκατ. δολάρια ή 72 σεντς ανά μετοχή στο αντίστοιχο τρίμηνο του προηγουμένου έτους.
Σε προσαρμοσμένη βάση, η τράπεζα κέρδη 84 σεντς ανά μετοχή, υψηλότερα από 73 σεντς ανά μετοχή πέρυσι.
Οι αναλυτές ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή στα 79 σεντς.
Αύξηση 37% στα κέρδη δ’ τριμήνου ανακοίνωσε η Bank of New York Mellon, επωφελούμενη από τα έκτακτα κέρδη ύψους 427 εκατ. δολαρίων από την φορολογική μεταρρύθμιση. Ειδικότερα, η BNY Mellon, η μεγαλύτερη τράπεζα θεματοφυλακής παγκοσμίως δήλωσε ότι θα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν στα 1,13 δις. δολάρια ή 1,08 δολάρια ανά μετοχή το τρίμηνο που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου έναντι 822 εκατ. δολαρίων ή 77 σεντς ανά μετοχή την αντίστοιχη  περίοδο πέρυσι.
Οι επενδύσεις της Τράπεζας της Αμερικής (BofA) στις ψηφιακές της υπηρεσίες αποδίδουν αποδίδουν, όπως δείχνει η συνεχιζόμενη ανάπτυξη των ψηφιακών καναλιών της το δ΄ 3μηνο του 2017.
Η BofA πρόσθεσε περίπου 2 εκατομμύρια χρήστες στις ψηφιακές υπηρεσίες της, κυρίως από χρήστες κινητών.
Οι ενεργοί ψηφιακοί χρήστες της τράπεζας σημείωσαν άνοδο από 32,9 εκατομμύρια σε 34,9 εκατομμύρια ετησίως, αύξηση που οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό οι χρήστες κινητών, οι οποίοι αυξήθηκαν κατά 2,6 εκατομμύρια σε ετήσια βάση.
Παρόλο που η αύξηση κατά 12% είναι μικρότερη από το 16% του 2016, τα κέρδη της εταιρείας βρίσκονται πολύ κοντά με αυτά των ανταγωνιστριών, όπως οι JP Morgan Chase και Wells Fargo.Η χρήση των κινητών υπηρεσιών αυξήθηκε κατά 34% σε ετήσια βάση, για να φθάσει σε 1,3 δισ. αλληλεπιδράσεις στο δ΄ 3μηνο.
Αυτό δείχνει ότι οι πελάτες κάνουν χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών της τράπεζας και βασίζονται στα εργαλεία κινητής τραπεζικής περισσότερο από ποτέ.
Η αύξηση αυτή αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες της τράπεζας καθ 'όλη τη διάρκεια του περασμένου έτους, να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών της.
Η BofA κλείνει ταχύτατα τα υποκαταστήματα, γεγονός που βοηθά την επιχείρηση να απελευθερώσει μετρητά, καθώς οι ψηφιακές καταθέσεις είναι σημαντικά φθηνότερες από τις τραπεζικές συναλλαγές.
Η τράπεζα έχει χρησιμοποιήσει πιθανώς τις καταθέσεις για να επενδύσει σε ψηφιακές υπηρεσίες: η BofA ενημέρωσε με συνέπεια τις ψηφιακές και κινητές υπηρεσίες για όλο το 2017, προσθέτοντας για παράδειγμα λειτουργίες ATM χωρίς επαφές και ενσωματώνοντας εργαλεία όπως το δημοφιλές peer-to-peer (P2P) εργαλείο συναλλαγών Zelle.
Αυτές οι καινοτομίες έχουν συμβάλει πιθανώς στις αυξανόμενες αλληλεπιδράσεις.
Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη σε χρήστες, αντανακλά την απόδοση των επενδύσεων της BofA.
Και καθώς η εταιρία συνεχίζει να εξετάζει την καινοτομία, με προσπάθειες όπως οι τεχνητές δοκιμές σε υποκαταστήματά της, είναι πιθανό να δει περαιτέρω κέρδη.
Το ποσό των 1,95 δισ δολαρίων σε μετρητά θα διαθέσει η Wyndham Worldwide για να αγοράσει τις δραστηριότητες franchise ξενοδοχείων και διαχείρισης της La Quinta Holdings. Με βάση τη συμφωνία, οι μέτοχοι της La Quinta θα λάβουν 8,40 μετοχές σε μετρητά, σύνολο 1 δισ. δολαρίων.
Η Wyndham θα αποπληρώσει περίπου 715 εκατ. δολάρια από το χρέος της La Quinta και η Wyndham θα βάλει στην άκρη 240 εκατ. δολάρια για τους φόρους που σχετίζονται με την πώληση των assets real estate της La Quinta.
Η SoftBank αναμένεται να ολοκληρώσει την πολυαναμενόμενη επενδυτική συμφωνία της με την Uber μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, όπως ανέφεραν δύο πηγές στο CNBC, κάνοντας την τράπεζα τον μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας και παρέχοντας μια τεράστια ρευστότητα στον συνιδρυτή Travis Kalanick και σε άλλους μετόχους.
Ο Kalanick, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του CEO το 2017 μετά από πολλά προβλήματα, θα λάβει 1,4 δισ. δολάρια από τη συμφωνία.
Η εκτιμώμενη του περιουσία είναι 4,74 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg.
Η Uber δήλωσε ότι η συμφωνία με τη SoftBank θα αποτιμήσει την αξία της εταιρείας σε περίπου 48 δισ. δολάρια, πιο κάτω από προηγούμενη εκτίμηση που έκανε λόγο για σχεδόν 70 δισ. δολάρια.
Αλλά η επένδυση θα παρέχει επίσης ρευστότητα στους εργαζόμενους, χαλαρώνοντας την ένταση, καθώς η εταιρεία στοχεύει σε δημόσια προσφορά το 2019.
Η SoftBank έχει γίνει ένας επιθετικός επενδυτής στο Silicon Valley και θα εισέλθει στο διοικητικό συμβούλιο της Uber, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να ανακάμψει από μαζική παραβίαση δεδομένων, ρυθμιστικούς ελέγχους και καταγγελίες στον χώρο εργασίας.
Οι αλλαγές που συνοδεύουν τη συμφωνία σηματοδοτούν επίσης ένα ορόσημο για τον CEO Dara Khosrowshahi, ο οποίος έχει επιτυχώς φέρει την ηρεμία σε μια εταιρεία που ήταν γεμάτη από προβλήματα όταν έφτασε.
Η SoftBank είναι επενδυτής στην εταιρεία Didi Chuxing, που έχει την πλειοψηφία της επιχείρησης της Uber στην Κίνα, και έχει υποστηρίξει την Grab, μια εταιρεία στη Νοτιοανατολική Ασία, καθώς και στην ινδική Ola.

Αναλύσεις

Την εκτίμηση ότι οι κεντρικές τράπεζες, προκειμένου να διασώσουν τις οικονομίες για τις οποίες είναι υπεύθυνες, είναι έτοιμες να οδηγήσουν σε πτώση τις μετοχικές αγορές, τονίζει σε report της η Phoenix Capital.
Όπως αναφέρει οι κεντρικές τράπεζες είναι αυτές στις οποίες οφείλεται η υψηλή ρευστότητα που καταγράφεται στις μετοχικές αγορές.
Αυτό, όμως, που φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει οι επενδυτές είναι ότι η εν λόγω τακτική των κεντρικών τραπεζών είναι πολύ κοντά στο τέλος της.
Αιτία το γεγονός ότι η αέναη παροχή ρευστότητας έχει ενισχύσει τον πληθωρισμό.
Όχι αυτόν που ανακοινώνεται επισήμως, αλλά τον πραγματικό πληθωρισμό, η πορεία του οποίου καταγράφεται με τον καλύτερο τρόπο στις αγορές ομολόγων.
Όταν αυξάνεται ο πληθωρισμός αυξάνονται και οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων.
Την ίδια ώρα ο χρέος σε διεθνές επίπεδο αυξήθηκε κατά 60 τρις. δολάρια το 2017 και μάλιστα σε μία περίοδο που τα επιτόκια βρίσκονταν κοντά ή ακριβώς στο μηδέν.
Ως εκ τούτου οι κεντρικές τράπεζες έχουν δύο επιλογές:
1.  Είτε να αφήσουν τις μετοχές να υποχωρήσουν, παρά τα παράπονα που θα ακούσουν από τη Wall Street
2. Ή να αφήσουν τις αποδόσεις των ομολόγων να συνεχίσουν την εκρηκτική τους πορεία, κάτι που μπορεί να αποσταθεροποιήσει το σύνολο του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Σύμφωνα με τη Phoenix Capital οι κεντρικές τράπεζες θα επιλέξουν την πρώτη εναλλακτική λύση.
Στην επιλογή 14 εταιρειών οι οποίες εκτιμά ότι θα εμφανίσουν εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεών τους το 2018 και ως εκ τούτου και οι μετοχές τους θα έχουν πολύ καλή πορεία επιλέγει η Goldman Sachs.
Οι αναλυτές του αμερικανικού χρηματοοικονομικού ομίλου «μάζεψαν» όλες τις εταιρείες του S&P 500 και επέλεξαν 14 εξ αυτών για τις οποίες θεωρούν ότι θα έχουν σημαντική άνοδο τόσο στα κέρδη όσο και στα έσοδά τους το 2018.
Πρόκειται για τις ακόλουθες:

14. Priceline

Βιομηχανία: Καταναλωτικά Είδη
Σύσταση Goldman: Ουδέτερη
Αύξηση πωλήσεων 2018: 14%

13. Apple

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Δεν καλύπτεται
Αύξηση πωλήσεων 2018: 15%

12. Broadcom

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: -
Αύξηση πωλήσεων 2018: 16%

11. Nvidia

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 17%

10. PayPal

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 19%

9. Alphabet

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 19%

8. Micron Technology

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 20%

7. Deere & Co.

Βιομηχανία: Βιομηχανία
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 20%

6. EOG Resources

Βιομηχανία: Ενέργεια
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 20%

5. Salesforce.com

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 20%

4. Adobe Systems

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Ουδέτερη
Αύξηση πωλήσεων 2018: 21%

3. Netflix

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 28%

2. Amazon

Βιομηχανία: Καταναλωτικά Είδη
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 29%

1. Facebook

Βιομηχανία: Τεχνολογία Πληροφορικής
Σύσταση Goldman: Αγορά
Αύξηση πωλήσεων 2018: 33%

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης