Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εισβολή αντιεξουσιαστών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στην ΕΥΔΑΠ

tags :
Εισβολή αντιεξουσιαστών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στην ΕΥΔΑΠ
H εισβολή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών έγινε ως πράξη «αλληλεγγύης» στον Γρηγόρη Τσιρώνη, έναν από τους ληστές του Διστόμου
Εισβολές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στην ΕΥΔΑΠ πραγματοποίησαν πριν από λίγο ομάδες αντιεξουσιαστών.
Σε κείμενο που ανέβηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται ότι η συμβολική κατάληψη του ΔΣΑ αποφασίστηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Γρηγόρη Τσιρώνη, έναν από τους ληστές του Διστόμου.
«Ο Δικηγορικός Σύλλογος, ως αυτοαποκαλούμενος θιασώτης της δικαιοσύνης να πάρει θέση απέναντι στην έωλη και εκδικητική δικαστική απόφαση του κατ’ οίκον περιορισμού που επιβλήθηκε στο σύντροφό μας.
Μια απόφαση που δημιουργεί μια νέου τύπου φυλακή η οποία του στερεί ακόμα και τα ''δικαιώματα'' των κρατουμένων που αποτελούν κεκτημένα μακροχρόνιων και σκληρών αγώνων εντός των φυλακών» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Οι αντιεξουσιαστές έκαναν διαφορετική ανάρτηση για την εισβολή σε γραφεία της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας.
Η ανάρτηση υπογράφεται από τη «Συνέλευση Αδιαμεσολάβητης Δράσης ΒΚΠΖ», η οποία χαρακτηρίζει την εισβολή ως «παρέμβαση-μοίρασμα».
Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε 11 προσαγωγές για την κατάληψη που έγινε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και σε 10 προσαγωγές για την παρέμβαση που έγινε στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης