Πολιτική

Επίθεση Γεωργιάδη κατά Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Θέλουν να με κλείσουν φυλακή με ψεύτικα στοιχεία

Επίθεση Γεωργιάδη κατά Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Θέλουν να με κλείσουν φυλακή με ψεύτικα στοιχεία
Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα αλλά αυτό με ξεπερνά αναφέρει ο κ.Γεωργιάδης
Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Π. Πολάκη εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Γεωργιάδης επικαλείται την κατάθεση του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σ. Πουλή στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, κάνοντας λόγο για εις βάρος του επίθεση με απώτερο στόχο «να φυτέψουν ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του».

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ.Γεωργιάδη:
«Κάποιοι αναρωτήθηκαν χθες γιατί έκανα αυτή την ανάρτηση για την πίτα μου στο Κάραβελ στις 05 Φεβρουαρίου και την ανάγκη μου φέτος να είστε όλοι εκεί...
Ορισμένοι με ρώτησαν τί με ανησυχεί;
Και σήμερα ίσως κατάλαβαν....
Στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ακούστηκε μία είδηση, που πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε άλλη Χώρα του Δυτικού Κόσμου είχε ακουστεί, θα δημιουργείτο Σεισμός!
Συγκεκριμένα ο μάρτυρας κ. Σταμάτης Πουλής (ο οποίος να το πούμε ήταν γενικά συγκλονιστικός, διαβασμένος και θαρραλέος) ως Πρόεδρος των Εργαζομένων του Κεελπνο, προχώρησε στην εξής κατάθεση:
Είπε ότι οι εργαζομένοι έπιασαν την εταιρία Φύλαξης επ´αυτοφώρω, να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του Κεελπνο της εποχής της θητείας μου, με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν.
Να φυτέψουν δηλ ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον μου.
Μάλιστα απέδειξε δια εγγράφων ότι κάλεσαν την Αστυνομία, η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του Κεελπνο.
Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το Κεελπνο και την ανάθεση της Φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία.
6 μήνες μετά, η διοίκηση του Κεελπνο (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κάτ´εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση.
Πάνω από 2.000.000€ επιπλέον.
Σαν να πληρώνεται η εταιρία για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε στον Πολάκη.
Δηλ έχουμε σκευωρία, παρέμβαση της Δικαιοσύνης, λεφτά και όλα αυτά με επίσημα χαρτιά και στοιχεία.
Ότι δηλ για να απαλλαγούν από μένα είναι πρόθυμοι να φυτέψουν στοιχεία εναντίον μου ώστε να με πάνε ακόμη και φυλακή.
Συγγνώμη αν αυτό δεν είναι είδηση για πρώτο θέμα παντού τότε Τί είναι;
Προσπαθούν να κλείσουν έναν πολιτικό τους αντίπαλο στην Φυλακή με ψεύτικα στοιχεία και στην πορεία διαπράττουν μία σειρά παρανομιών...και σχεδόν ουδείς ασχολειται!
Ποιος ξέρει τί άλλο πρόκειται να κάνουν, αφού όπως αποδεικνύεται δεν έχουν κανέναν απολύτως φραγμό.
Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αλλά ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνά!
Να γιατί σας θέλω όλους μαζί μου φέτος στο Κάραβελ!
Η ασπίδα μου είστε όλοι εσείς που με αγαπάτε και με πιστεύετε, με εσάς στο πλάι δεν φοβάμαι απολύτως τίποτε» ανάφερε στην ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης