Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Να ανακληθούν οι απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»

ΛΑΕ: Να ανακληθούν οι απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»
Εκδικητικές οι απολύσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»
Υπέρ των εργαζομένων που απολύθηκαν από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αναφέρεται ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας, η οποία όπως είναι φυσικό, επιτίθεται στην κυβέρνηση.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν αρκείται μόνο στο να ανέχεται την εργοδοτική αυθαιρεσία στους χώρους δουλειάς, αλλά -σαν έτοιμη από καιρό- την φέρνει μέσα στους κόλπους ακόμα και των επιχειρήσεων, που βρίσκονται σε άμεση σχέση μαζί της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, χθες απέλυσε 3 εργαζομένους από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», οι οποίοι είχαν καταγγείλει τη διεύθυνση του σταθμού στο ΣΕΠΕ, ένα όργανο που θεωρητικά υπάρχει για να επιβλέπει τους εργοδότες και να μην τους επιτρέπει να αυθαιρετούν εις βάρος των εργαζομένων.
Μα όταν ο εργοδότης είναι το ίδιο το κυβερνών κόμμα, που προΐσταται πολιτικά του φορέα, τότε η πολιτική ηγεσία του ΣΕΠΕ σφυρίζει αδιάφορα στις καταγγελίες των εργαζομένων.
Είναι φανερό ότι οι απολύσεις των τριών εργαζομένων, που όλως τυχαίως κατέφυγαν προηγουμένως στο ΣΕΠΕ για να δικαιωθούν, έχουν καθαρά εκδικητικά κίνητρα και εκφοβιστικό χαρακτήρα για τους υπόλοιπους.
Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τις παράνομες και εκδικητικές απολύσεις και απαιτεί:
1) Την άμεση ανάκληση τους που αποτελεί και αίτημα της συνέλευσης των εργαζομένων στο Κόκκινο,
2) Την καταβολή των δεδουλευμένων σε όλους,
3) Τον σεβασμό των μισθολογικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων, τα οποία η διοίκηση του σταθμού, με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, παραβιάζει κατάφωρα και αυθαίρετα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης