Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πλαστικά Θράκης: Μεταβολής Επωνυμίας με τον διακριτικό τίτλο «Thrace Plastic Co.S.A»

Πλαστικά Θράκης: Μεταβολής Επωνυμίας με τον διακριτικό τίτλο «Thrace Plastic Co.S.A»
Η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «THRACE PLASTICS CO.S.A.»
Σε μεταβολή της επωνυμίας προχώρησε η «Πλαστικά Θράκης» που πλέον φέρει τον διακριτικό τίτλο «Thrace Plastic Co.S.A»
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «THRACE PLASTICS CO S.A.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την 2αΝοεμβρίου 2017, αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την μεταβολή της επωνυμίας της από «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «THRACE PLASTICS CO.S.A.».
Την 22α Δεκεμβρίου 2017 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 1284885, η με αριθμό 142129/22.12.2017 (ΑΔΑ: Ω1ΥΧ465ΧΙ8-ΒΚΛ) απόφαση του Τμήματος Εισηγμένων Α.Ε. και Αθλητικών Α.Ε. της Διεύθυνσης Εταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. της Γενικής Διεύθυνσης Αγοράς της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας.
H Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίαση της 18ης Ιανουαρίου 2018 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018, η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «THRACE PLASTICS CO.S.A.».
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων και Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρείας (τηλ. 210-98.75.081, κα. Ιωάννα Καραθανάση)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης