Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Μιχαλολιάκος: Ηχηρό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στην σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία

Ν. Μιχαλολιάκος: Ηχηρό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στην σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία
Ν. Μιχαλολιάκος: Ηχηρό ΟΧΙ του ελληνικού αού στην σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία
Αντέχει στον σκληρό πόλεμο ενός ολόκληρου συστήματος η Χρυσή Αυγή: Άνω όριο: 9,8%!
Την ίδια ώρα κατά την οποία το σύνολο των πολιτικών κομμάτων (εκτός βεβαίως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) έχει συμφωνήσει σε μία άτακτη εθνική υποχώρηση και έχει αποδεχθεί σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, η οποία θα περιέχει τον όρο “Μακεδονία”, ο Ελληνικός Λαός τάσσεται κατηγορηματικά ενάντια σε αυτήν την αντεθνική επιλογή.
Στην πρώτη δημοσκόπηση, μάλιστα, η οποία δημοσιεύτηκε το ποσοστό αυτό ήταν 80%!
Στην δεύτερη η οποία παρουσιάστηκε στο “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής 14ης Ιανουαρίου 2018, το 80% έγινε 68%…
Ενδεχομένως ευρισκόμεθα ενώπιον μιας μεθοδεύσεως, η οποία όμως ας γνωρίζουν ότι δεν θα τους οδηγήσει πουθενά.

Η θέληση της πλειοψηφίας και τα κόμματα

Οι Έλληνες δεν δέχονται σε καμία περίπτωση το όνομα Μακεδονία να περιέχεται στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων και την θέση αυτή της πλειοψηφίας του Λαού εκφράζει απόλυτα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δέχεται κατ’ ουσίαν τη σύνθετη ονομασία με τον όρο “Mακεδονία” αρκεί να υπάρχουν δύο προϋποθέσεις:
Η πρώτη είναι να ψηφίσει και ο Πάνος Καμμένος, απαίτηση που δεν αντέχει σε καμία λογική, το να αποφασίζει δηλαδή για ένα εθνικό θέμα με βάση το τι θα ψηφίσει ο κυβερνητικός εταίρος!
Η δεύτερη προϋπόθεση είναι η ονομασία για τα Σκόπια να ισχύει “erga omnes”, δηλαδή έναντι όλων! Θέση δική μας είναι ότι όπως και αν αποκαλεί τα Σκόπια ολόκληρος ο κόσμος, εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους αναγνωρίσουμε με αυτό το όνομα!
Το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν λέει όχι στην σύνθετη ονομασία και απλά διατυπώνει κάποιες αντιρρήσεις άνευ ουσίας.
Η αριστερά, βεβαίως, είναι δεδομένο ότι δεν έχει πρόβλημα με την ονομασία “μακεδονία”, ενώ ο Πάνος Καμμένος άλλοτε μιλάει για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, άλλοτε για δημοψήφισμα και άλλοτε δηλώνει ότι δεν δέχεται την ελληνική ονομασία “μακεδονία”!!!
Λες και τα Σκόπια και ο ΟΗΕ θα χρησιμοποιήσουν την ελληνική ονομασία…

Μία ακόμη "έγκυρη" δημοσκόπηση

Και ενώ όλα τα κόμματα παίρνουν θέση ενάντια στην θέληση του Λαού για το μεγάλο εθνικό ζήτημα, στην δημοσκόπηση της Κυριακής που δημοσίευσε το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” της εταιρείας Marc, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρουσιάζεται με ποσοστό 6,7% στο πρωτοσέλιδο τίτλο, αλλά στις μέσα σελίδες υπάρχει ένας πίνακας με την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος με αναλογική κατανομή των αναποφάσιστων σύμφωνα με τον οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εμφανίζεται με κατώτερο πιθανό αποτέλεσμα το 6,4%, με κεντρική τιμή το 8,1% και με άνω τιμή το 9,8%.
Όμως, αυτός ο πίνακας αναιρεί το 6,7%, το οποίο δίνεται σαν πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, αφού αθροιζόμενη η κατώτερη με την μέση και την ανώτερη τιμή δίνουν αποτέλεσμα σαφέστατα μεγαλύτερο του 6,7% και συγκεκριμένα το 8,1%.
Βεβαίως, όταν η εταιρεία Marc, μας δίνει αυτό το ποσοστό και για να καλύψει την αποτυχία της σε ένα ενδεχόμενο υψηλό ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δίνει άνω όριο το 9,8% αυτό σημαίνει ότι σίγουρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται σε άνοδο και αυτό συμβαίνει μέσα σε καθεστώς πλήρους αποκλεισμού και ενός σκληρού και ανελέητου πολέμου από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα. Η πρόθεση της δημοσκοπήσεως αυτής, αλλά και της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” φαίνεται και από τον τίτλο που δίνει στην παρουσίαση της δημοσκοπήσεως και ο οποίος είναι: “ΘΡΙΛΕΡ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.”...
Αυτός ο τίτλος δείχνει που θα παιχτεί το παιχνίδι της πολώσεως στις προσεχείς εκλογές.
Θα βγουν στους δρόμους και στα καλντερίμια οι κομματάρχες της Νουδούλας και θα επαιτούν ψήφους για να επιτύχουν την αυτοδυναμία και να διώξουν δήθεν την αριστερά.
Όμως, η πόλωση αυτή ας γνωρίζουν ότι δεν θα πλήξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο γιγαντώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις τον τελευταίο καιρό όπως είχε προβλέψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τον Οκτώβριο του 2017. Πόσο συμπτωματικό είναι τώρα ότι αυτό που θέλουν τα μεγάλα συμφέροντα και ο ξένος παράγοντας, δηλαδή ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, το δείχνουν και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας…

“Το παραμύθι για τυφλή ψήφο έχει πλεόν ξεφτίσει"

Εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σε τηλεοπτική εκπομπή προ ημερών και συγκεκριμένα στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ, του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝTRA CHANNEL, η πολιτική επιστήμων της εταιρείας δημοσκοπήσεων RASS κυρία Καρακλιούνη, δήλωσε ότι η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας και αυτό αποδεικνύεται από τα ποσοστά που λαβαίνει σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις.
Πράγματι, το παραμύθι για τυφλή ψήφο έχει πλέον ξεφτίσει.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε ποσοστά σημαντικά υψηλότερα από το εκλογικό όριο σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις από τον Μάιο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 και είναι βέβαιον ότι θα επιτύχει ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές του 2018 ή του 2019. Αυτό αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην πολιτική ιστορία της μεταπολιτεύσεως.
Κανένα κόμμα πέρα από τα παραδοσιακά δεν κατόρθωσε να αντέξει σε περισσότερες από δύο εκλογικές αναμετρήσεις! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όμως, το επέτυχε! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι παρένθεση, είναι η έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών και ας το πάρουν απόφαση αποτελεί γεγονός στην πολιτική ζωή του τόπου.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης