Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΕΧΑΕ: Η «Παντελάκης Χρηματιστηριακή» Ειδικός Διαπραγματευτής των μετοχών της MIG

ΕΧΑΕ: Η «Παντελάκης Χρηματιστηριακή» Ειδικός Διαπραγματευτής των μετοχών της MIG
Η «Παντελάκης Χρηματιστηριακή» απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της «Marfin Investment Group»
Η «Παντελάκης Χρηματιστηριακή» απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της «Marfin Investment Group».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση:
«To Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών, ενέκρινε: 
• την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή από την εταιρεία Μέλος «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ» στο ΣΜΕ επί των μετοχών της εταιρίας «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί του εν λόγω προϊόντος την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018.
Μετά την πάροδο του πρώτου έτους η άδεια του Ειδικού Διαπραγματευτή ανανεώνεται αυτόματα, για αόριστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ειδική διαπραγμάτευση μπορεί να παύσει, ακόμα και χωρίς να συντρέχει σπουδαίος λόγος, μετά την πάροδο προθεσμίας ειδοποίησης 30 ημερών.
• την διαγραφή του Μέλους Διαπραγμάτευσης των Αγορών Αξιών και Παραγώγων του ΧΑ GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, βάσει του Άρθρου 6.2.2, παρ. 9 του Κανονισμού ΧΑ, κατόπιν Απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης