Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΠτΒ): Για εμάς τους ίδιους είναι απολύτως απαραίτητη η σταθερότητα στην περιοχή

Βούτσης (ΠτΒ): Για εμάς τους ίδιους είναι απολύτως απαραίτητη η  σταθερότητα στην περιοχή
Τι ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο
«Aπολύτως αναγκαία είναι η σταθερότητα στην περιοχή  για εμάς τους ίδιους», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα, προσθέτοντας «όχι για το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε, όπως λένε κάποιοι σύντροφοι σχηματικά εξ αριστερών».
Σημείωσε δε, πως «σε επιπλέον θέματα που μπορεί να παραπέμπουν σε αλυτρωτισμούς και άλλα ζητήματα, οι επαΐοντες οι οποίοι έχουν την πρώτη ευθύνη και θα κάνουν και τις σχετικές συζητήσεις, είμαι σίγουρος πως, αν βρεθεί λύση, θα έχουν πάρει όλες τις αναγκαίες πρόνοιες έτσι ώστε και στο μέλλον να μην υπάρξουν σκιές με τη γείτονα χώρα».
Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το εάν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, υπάρχει πιθανότητα να μετατραπεί σε ένα είδος «Αντώνη Σαμαρά» για τον κ. Τσίπρα, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι «ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται, και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε».
Ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς τότε ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
«Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και για αυτό ακριβώς δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση», σημείωσε ο κ. Βούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης