Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Το 2018 εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους - Η χώρα χρειάζεται ένα τολμηρό σχέδιο αλλαγών

Αυγενάκης (ΝΔ): Το 2018 εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους - Η χώρα χρειάζεται ένα τολμηρό σχέδιο αλλαγών
H ΝΔ βρίσκεται σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, σύμφωνα με τον Λ. Αυγενάκη
«Το 2018 εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.
Η ολοκλήρωση του 3ου Προγράμματος σημαίνει ότι η χώρα θα πρέπει να δανείζεται με λογικά επιτόκια από τις αγορές», τόνισε από τα Ιωάννινα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκης, στην εκδήλωση κοπής της πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ.
Για να γίνει αυτό, πρόσθεσε, «η χώρα χρειάζεται ένα τολμηρό πρόγραμμα, ένα τολμηρό σχέδιο αλλαγών και μεταρρυθμίσεων για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι μπήκαν τα θεμέλια για να γίνει η Ν.Δ. κυρίαρχη δύναμη και σημείωσε πως «ο τελικός στόχος είναι ακόμα μπροστά μας.
Ξέρουμε τι θέλουμε: Μια μεγάλη εκλογική νίκη που θα αποτελέσει την αφετηρία μιας πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, µία Ελλάδα υγιή, δυνατή, υπερήφανη.
Μια Ελλάδα που δεν φοβάται το μέλλον, γιατί έχει μάθει από τα λάθη και το παρελθόν της.
Μια Ελλάδα που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες.
Μια Ελλάδα έτοιμη να ανοιχτεί στην Ευρώπη και στον κόσμο που αλλάζει».
Η ΝΔ, σύμφωνα ,με τον κ. Αυγενάκη,  βρίσκεται σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα, ενώ η κυβέρνηση «πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει την ακριβή ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς και το εκλογικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν».
«Είναι αδιανόητο να μην γνωρίζουν τα κόμματα και οι πολίτες τον ακριβή χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές, επειδή η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την αυτοδιοίκηση σαν ένα ακόμη μικροκομματικό παιχνίδι», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης