Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Όταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας, η Ελλάδα παθαίνει ζημιά

Θεοδωρικάκος: Όταν διαπραγματεύεται ο Τσίπρας, η Ελλάδα παθαίνει ζημιά
"O Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες", τονίζει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος
«Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ και ο ελληνικός λαός γνωρίζει από το 2015 ότι, όταν διαπραγματεύεται ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα και οι 'Ελληνες παθαίνει ζημιά», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην επίλυση του Σκοπιανού.
Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει απαισιόδοξος για το συγκεκριμένο θέμα, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται εν κρυπτώ.
Εκτιμά ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν κυρίως, στις δυτικές συνοικίες του λεκανοπεδίου της Αττικής και στη Μακεδονία, στους ανθρώπους που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση, ενώ σημειώνει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ καλύτερος από τον Αλέξη Τσίπρα στο να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες ζωής για την πλειονότητα των Ελλήνων».
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το αύριο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το χθες.
Και ο λαός το αντιλαμβάνεται».
Αναφορικά με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια ο κ. Θεοδωρικάκος τονίζει ότι «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια και έξοδο από την κρίση μπορεί να πετύχει μόνο μια κυβέρνηση που θα μειώσει τους φόρους, θα προσελκύσει χιλιάδες ποιοτικές δουλειές στην Ελλάδα, θα προωθήσει τις ιδιωτικοποιήσεις με αποφασιστικότητα», μια «κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πιο άξιους 'Ελληνες, ενώνοντας τους πολίτες και δίνοντας νόημα αλήθειας στη λέξη ελπίδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης