Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Morgan Stanley: Η φορολογική μεταρρύθμιση δε θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη Wall Street

tags :
Morgan Stanley: Η φορολογική μεταρρύθμιση δε θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη Wall Street
Η φορολογική μεταρρύθμιση στις ΗΠΑ δε θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τη Wall Street, σύμφωνα με όσα εκτιμά η Morgan Stanley
Η φορολογική μεταρρύθμιση που «πέρασαν» στα τέλη του περασμένου έτους οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν ένας εκ των παραγόντων που οδήγησαν σε απανωτά ιστορικά υψηλά τους κύριους χρηματιστηριακούς δείκτες της Νέας Υόρκης, με το επενδυτικό κοινό να έχει ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη.
Επίσης, μετά το «πράσινο φως» του Κογκρέσου, τις πρώτες εβδομάδες του χρόνου έως και σήμερα (22 Ιανουαρίου 2018), βοήθησε τη Wall Street να φτάσει σε ένα ρεκόρ, παρά την αβεβαιότητα που προκάλεσε το κυβερνητικό «shutdown».
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα εκτιμούν οι αναλυτές της Morgan Stanley, η στήριξη της φορολογικής μεταρρύθμισης πλέον προεξοφλήθηκε πλήρως από τους επενδυτές, με αποτέλεσμα να μην παρέχει περαιτέρω ώθηση στις χρηματιστηριακές αγορές.
Επίσης, στο σχετικό της σημείωμα, η αμερικανική τράπεζα «βλέπει» στα 155 δολάρια ανά μετοχή τα κέρδη για τον δείκτη-βαρόμετρο S&P 500 το 2018, επίδοση κατά 17% αυξημένη από το περασμένο έτος.
Για το 2019, αναμένεται σημαντική επιβράδυνση των εταιρικών κερδών, λιγότερο από 5%, επισημαίνεται.
Η Morgan Stanley δεν παρέλειψε να εκφράσει και την έκπληξή της για τα τεράστια κέρδη που απελευθέρωσε για την πλειοψηφία των μεταρρυθμίσεων η μεταρρύθμιση, το τέταρτο τρίμηνο 2017.

asd
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης