Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Τα αποτελέσματα του Eurogroup στηρίζουν τη θετική ψυχολογία – Προς νέα υψηλά 34 μηνών η αγορά

ΧΑ: Τα αποτελέσματα του Eurogroup στηρίζουν τη θετική ψυχολογία – Προς νέα υψηλά 34 μηνών η αγορά
Δεν αποκλείονται ήπιες κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω των υψηλών που έχουν καταγραφεί αλλά εκτιμάται ότι η αγορά θα συνεχίσει ανοδίκά
Η αγορά συνεχίζει να κινείται υψηλότερα λόγω του θετικού momentum που επικρατεί και το οποίο τροφοδοτείται από τη μία από το θετικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού και από τις θετικές ειδήσεις από την άλλη.
Η αναβάθμιση από τον οίκο S&P βοήθησε τη χθεσινή συνεδρίαση ενώ σήμερα τα θετικά αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν θετικά.
Η Ελλάδα κλείνει την τρίτη αξιολόγηση και αναμένεται να εισπράξει τη δόση αφού πρώτα περάσει μία σειρά από προαπαιτούμενα που μένουν στις επόμενες μέρες.
Η αγορά κινείται προς καταγραφή νέων υψηλών 34 μηνών και κάποιοι αναλυτές συστήνουν προσοχή καθώς η άνοδος δεν δικαιολογείται από όλες τις μετοχές βάσει των θεμελιωδών μεγεθών των εταιρειών.
 
Eurobank
Πιστεύουμε πως η αγορά θα διατηρήσει το momentum της και στη σημερινή συνεδρίαση μετά τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup.
 
Euroxx
Περιμένουμε η θετική ψυχολογία να διατηρηθεί λόγω και των χθεσινών αποτελεσμάτων της συνεδρίασης του Eurogroup.
 
Beta
Η θετική ψυχολογία στις ξένες αγορές θα υποστηρίξει την αισιοδοξία στην σημερινή συνεδρίαση παρά τις πιθανές κινήσεις κατοχύρωσης κερδών λόγω προσέγγισης των υψηλών 34 μηνών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης