Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Epsilon Net: Συνεργασία με Εθνική Τράπεζα για την υλοποίηση νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών

Epsilon Net: Συνεργασία με Εθνική Τράπεζα για την υλοποίηση νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών
Στρατηγική συνεργασία με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, ανακοίνωσαν η Εθνική Τράπεζα και η Epsilon Net
Στρατηγική συνεργασία με στόχο τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας, ανακοίνωσαν σήμερα (23/01/2018) η Εθνική Τράπεζα και η Epsilon Net.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη νέα υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω της οικογένειας των εμπορικών εφαρμογών Pylon.
Με την υπηρεσία Pylon, e-Banking Online Services καλύπτονται οι εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες κάθε σύγχρονης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο όπως η δυνατότητα on-line πληρωμής οφειλών, η διενέργεια συμψηφιστικών κινήσεων (εμβασμάτων) από εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και η πραγματοποίηση μαζικών πληρωμών μέσα από ενδοεπιχειρησιακές διαδικασίες εγκρίσεων.
Επιπλέον, εξασφαλίζεται η άμεση πρόσβαση στις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα καθίσταται εφικτή η σύνδεση τραπεζικών κινήσεων με παραστατικά των εφαρμογών με αλγορίθμους έξυπνης αντιστοίχισης, αλλά και η αυτόματη δημιουργία παραστατικού από την τραπεζική κίνηση.
Η Epsilon Net πρωτοπορεί στη δημιουργία καινοτόμων λύσεων.
Οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μπορούν να συμβάλουν αποτελεσματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία τους, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικότητάς τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης