Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Θα στηρίξουμε μόνο μία εθνικά επωφελή λύση για πΓΔΜ

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Θα στηρίξουμε μόνο μία εθνικά επωφελή λύση για πΓΔΜ
Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει μόνο μια εθνικά επωφελή λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό από την πλευρά της πΓΔΜ, δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει μόνο μια εθνικά επωφελή λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό από την πλευρά της πΓΔΜ, δήλωσε σήμερα (23/01/2018) ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, Παύλος Χρηστίδης, τονίζοντας πως η ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι χαμηλότερη των προσδοκιών.
«Το συλλαλητήριο ήταν μία ειλικρινής έκφραση της αγωνίας πολλών Ελλήνων.
Η ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι χαμηλότερη των προσδοκιών.
Ο πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει ακόμα ένα μικρό τακτιστικό παιχνίδι πάνω σε ένα ευαίσθητο ζήτημα», επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το θέμα άνοιξε πολύ νωρίτερα απ' ότι έπρεπε και με λάθος τρόπο, ενώ υπογράμμισε ότι θα υποστηριχθεί μόνο μία εθνικά επωφελής λύση, που θα αποκλείει οποιονδήποτε αλυτρωτισμό από την πλευρά της ΠΓΔΜ.
«Η Φώφη Γεννηματά ήταν σαφής στην τοποθέτησή της και όταν η πρόταση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έρθει στη Βουλή θα τοποθετηθούμε», πρόσθεσε.
Όπως συνέχισε ο κ. Χρηστίδης, «επειδή οι μνήμες είναι νωπές, το εθνικό συμφέρον είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα».
«Μικροκομματικά παιχνίδια, όμως, με αυτούς οι οποίοι κράτησαν τη χώρα και τους πολίτες στη κρίση περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, δεν θα κάνουμε.
Δουλεύουμε για να είμαστε η πρώτη δύναμη της νέας εποχής και αυτό θα το κάνουμε με πλήρη προγραμματικό λόγο, που θα αποτυπωθεί μέχρι το συνέδριο στα μέσα Μαρτίου», τόνισε.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης