Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση συνεργατών Σαμαρά σε Μέγαρο Μαξίμου: Οι αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται

Απάντηση συνεργατών Σαμαρά σε Μέγαρο Μαξίμου: Οι αθλιότητες ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται
Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου 
Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται, ανέφεραν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου που, νωρίτερα, είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καλούσε τη Νέα Δημοκρατία να απαντήσει εάν συμφωνεί με θέσεις που είχε εκφράσει ο κ. Σαμαράς το 2009 σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.
«Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται.
Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας!
Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κάτι τέτοιο.
Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την “ενιαία ονομασία για κάθε χρήση”, όπως και συνέβη μέχρι σήμερα», ανέφεραν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.
«Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news», προσθέτουν.
Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού καλούσε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσουν «αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματός του και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στις 28/11/2009 έλεγε πως εάν στη γείτονα δεχθούν το erga omnes «'να συζητήσουμε εμείς για το τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω» και πως «είμαι μαζί με τις κόκκινες γραμμές» που έθεσε ο Κώστας Καραμανλής το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία ενιαία για όλες τις χρήσεις».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης