Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ένα μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο ενάντια στην τρομοκρατία των εθνομηδενιστών

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Ένα μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο ενάντια στην τρομοκρατία των εθνομηδενιστών
 Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Ο Λαός στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή μίλησε. Μίλησε με τρόπο ξεκάθαρο και απόλυτο.
Κάθε σύνθετη ονομασία με τον όρο “Μακεδονία” αποτελεί προδοσία.
Την εβδομάδα που πέρασε πριν το συλλαλητήριο, πολλές ήταν οι δυνάμεις οι οποίες προσπάθησαν να το πολεμήσουν με κάθε τρόπο.
Τα μέσα ενάντια στην προπαγάνδα του αντεθνικού συστήματος πενιχρά και ταυτόχρονα οργίαζαν οι ψίθυροι και η κινδυνολογία κυρίως στο διαδίκτυο, όπου παίζεται το μεγάλο παιχνίδι των ανθελλήνων εις βάρος της Πατρίδος μας.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δήλωση προσωπική δική μου από την πρώτη στιγμή που αναγγέλθηκε το συλλαλητήριο, δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV και στον δημοσιογράφο κ. Λαζάρου τόνισα ότι όλοι οι Έλληνες έχουν καθήκον να είναι παρόντες σε αυτό χωρίς κομματική ταυτότητα με μία Ελληνική Σημαία.

Όσο και αν δεν τους αρέσει: Χειροκροτήθηκαν οι Χρυσαυγίτες!

Οι δυνάμεις του εθνομηδενισμού, κυρίως μαρξιστικές, αλλά και νεοφιλελεύθερες με χαρακτηριστική την δήλωση του παρ’ ολίγον δελφίνου της Ν.Δ. Δένδια, ότι δεν προσφέρουν στην εθνική υπόθεση τα συλλαλητήρια, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν προβλήματα.
Μέσα στα πλαίσια αυτά παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές αλήτες κτυπούσαν απλούς πολίτες και ανήλικα παιδιά στην Θεσσαλονίκη γιατί κρατούσαν… Ελληνικές Σημαίες(!) και από κοντά και η κρατική σταλινική ΕΡΤ να μεταδίδει ψέματα και λάσπη. Λάσπη προπαντός εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφού μεταξύ άλλων οι σταλινικοί προπαγανδιστές της ΕΡΤ που πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό, αλλά και κάποιοι νεοδημοκράτες, που ενοχλήθηκαν από την παρουσία μας, διέδιδαν ότι οι Χρυσαυγίτες στην μεγάλη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης… αποδοκιμάστηκαν!
Στην πραγματικότητα συνέβη ακριβώς το αντίθετο: Χειροκροτήθηκαν και αυτό τους ενοχλεί πολύ.
Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια μέρα σε συγκέ- ντρωση του Κ.Κ.Ε. στην Νότιο Ελλάδα δήλωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ Κουτσούμπας: «πρέπει να απομονώσουμε από παντού όλοι μαζί τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, τους υμνητές του Χίτλερ, των Ταγμάτων Ασφαλείας, τους συνεργάτες των κατακτητών και των δικτατόρων». Η συγκέντρωση αυτή έχει μεγάλη σημασία και δείχνει πέρα από τον ιερό σκοπό τον οποίο υπηρέτησε, να διατρανώσει δηλαδή την ασυμβίβαστη στάση του Ελληνικού Λαού στο μεγάλο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας, ότι οι Έλληνες είναι ακόμα ζωντανοί.
Απέδειξε η συγκέντρωση αυτή ότι τέσσερις και πλέον δεκαετίες αριστερής κυριαρχίας, κυριαρχίας ιδεολογικής και πολιτικής, δεν ξερίζωσαν την Πίστη στο Έθνος από την καρδιά του Λαού μας!

Κωνσταντίνος Τσάτσος, Δεκέμβριος 1975: Έρχεται κυριαρχία της αριστεράς

Αξίζει στο σημείο αυτό να θυμηθούμε ένα κείμενο ενός σημαντικού πνευματικού ανθρώπου, με τον οποίον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει σχέση πολιτική, του μακαρίτη Κωνσταντίνου Τσάτσου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Κ. Καραμανλή επεσήμαινε ότι ο τόπος βαδίζει προς μία κυριαρχία της αριστεράς.
Αναφερόμενος μάλιστα στον Τύπο και απευθυνόμενος στον Κ. Καραμανλή, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος έγραφε στα 1975 τα εξής: “Ο Τύπος δεν είναι μόνον κατά πλειοψηφίαν αριστερός.
Είναι και άθλιος. Τ
ο Βήμα -η πιο σημαντική εφημερίδα- κάνει την τελειότερη και αποτελεσματικώτερη προπαγάνδα της άκρας αριστεράς, με έναν επιτηδειότατο ταρτουφισμό.
Είναι ύστερα από τον Κων. Καραμανλή η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στον τόπο μας.
Αυτό συντηρεί την ΕΚ-Ν.Δ. Αν έλειπε αυτό, η ΕΚ-Ν.Δ. θα διχαζόταν και θα διελύετο.
Αυτό την διευθύνει. Δεν διευθύνεται από τον ιδιοκτήτη της.
Αυτός διαισθάνεται ότι τον συμφέρει να κατευθύνεται εκεί όπου τον παν οι αριστερίζοντες συνεργάτες και συντάκτες του.
Αποτελεί μοναδική εξαίρεση στην ιστορία των Δημοκρατιών μια εφημερίδα να εξουσιάζει ένα κόμμα.
Σε αυτό το νοσηρό φαινόμενο δεν υπάρχει θεραπεία. Το Βήμα εμπορεύεται τον αριστερισμό, αδιαφορώντας αν τελικά θα οδηγήση τον τόπο στο χάος ή και στη δικτατορία.
Αντίβαρο θα μπορούσε να είναι μια υγιής εφημερίς.
Δυστυχώς τον χώρο της υγιούς εφημερίδος κατέλαβε η νοσούσα «Καθημερινή», η οποία αυτοκαταστρέφεται, αγνοώντας το 40% των Ελλήνων που λαχταρούσαν την έκδοσή της και αναζητώντας πελάτες στο χώρο εκείνων που ερωτοτροπούν με την αριστερά...”
Δυστυχώς, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος επιβεβαιώθηκε πλήρως και απόλυτη είναι η κυριαρχία της αριστεράς στον χώρο του Τύπου και όχι μόνον αφού μετά την ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια το διαδίκτυο θα ήταν ορθότερο να λέγαμε σε όλο τον χώρο τον ΜΜΕ.
Ούτε ο Καραμανλής, ούτε η Νέα Δημοκρατία άκουσε τότε τον Τσάτσο και σήμερα υπάρχει η θλιβερή κατάσταση στην οποία ζούμε.
Δεν τον άκουσαν γιατί το μόνο που τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει είναι η “καρέκλα” της εξουσίας και τίποτε άλλο.
Απόλυτη η κυριαρχία των μαρξιστών στα ΜΜΕ και αυτό το βλέπουμε καθαρά στην στάση τους απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μία δύναμη πολιτική αυθεντικά λαϊκή και γνήσια εθνικιστική, η οποία ευθέως μάχεται την κυριαρχία των εθνομηδενιστών και γι’ αυτό τον λόγο μας πολεμούν με κάθε τρόπο.
Όμως, ο Λαός ξυπνά, η Πίστη στο Έθνος είναι ζωντανή και δεν θα τους περάσει.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης