Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στις προσεχείς 1-2 εβδομάδες κλείνει το deal Εθνικής Ασφαλιστικής με την Exin Financial Group

Στις προσεχείς 1-2 εβδομάδες κλείνει το deal Εθνικής Ασφαλιστικής με την Exin Financial Group
Τα προβλήματα τα οποία είχαν ανακύψει με την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής σε μεγάλο βαθμό βαίνουν προς επίλυση
Στις προσεχείς 1-2 εβδομάδες, δηλαδή το αργότερο έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018, θα έχει κλείσει και τυπικά το deal της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Εθνική Τράπεζα στην κοινοπραξία Exin Financial Group, υπό την Calamos Investment.
Τα προβλήματα τα οποία είχαν ανακύψει και είχαν να κάνουν με τη χρηματοδότηση του project, αλλά και του business plan μετά την αύξηση του τιμήματος, σε μεγάλο βαθμό βαίνουν προς επίλυση.
Να σημειωθεί ότι οι φήμες που είχαν υπάρξει ότι η Goldman θα παράσχει εγγυητική στο κοινοπρακτικό σχήμα για να διεκδικήσει την Εθνική Ασφαλιστική διαψεύδεται από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι εσχάτως είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Goldman Sachs έχει παράσχει νέα εγγυητική στο σχήμα υπό την Calamos Investments που πλειοδότησε στον διαγωνισμό για την Εθνική Ασφαλιστική.
Ωστόσο αυτές οι φήμες έχουν διαψευστεί.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι η Calamos Investments, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια 20 δισ. δολαρίων και η Ολλανδική EXIN Partners, επικεντρώνονται στον κλάδο της ασφάλισης και των αντασφαλίσεων και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, έχουν υποβάλλει ως κοινοπραξία προσφορά για την αγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης