Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Δεν χρειάζεται να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό για να συνεχιστεί η κυβερνητική συνεργασία

Ζαχαριάδης: Δεν χρειάζεται να συμφωνούν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό για να συνεχιστεί η κυβερνητική συνεργασία
Παρά τις διαφωνίες τους, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θέλουν να διαφυλάξουν τη συνεργασία τους υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως δεν χρειάζεται ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να συμφωνούν για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκειμένου να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση τους διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της διακυβέρνησης να συμφωνούν στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η συνεργασία των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων μπορεί να συνεχιστεί χωρίς να ταυτίζονται οι απόψεις τους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.
Τα δύο κόμματα διατηρούν καλή συνεργασία τα τρία χρόνια της διακυβέρνησης τους και παρά τις διαφωνίες τους, θέλουν να τη διαφυλάξουν» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος και με αφορμή τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπογράμμισε πως «και αυτές οι τοποθετήσεις, αλλά και ευρύτερα η στάση του λεγόμενου δημοκρατικού κέντρου, της λεγόμενης Κεντροαριστεράς είναι στη σωστή κατεύθυνση».
«Ευτυχώς είναι θετική εξαίρεση το γεγονός ότι σε αυτά τα ζητήματα ο χώρος αυτός φαίνεται να τοποθετείται με έναν τρόπο που διευκολύνει τα πράγματα να πάνε σε λύση, σε αντίθεση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τηρεί μια τυχοδιωκτική και λαϊκίστικη αντιμετώπιση των πραγμάτων» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης