Μέγαρο Μαξίμου: Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ με τον Γεωργιάδη ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;

Μέγαρο Μαξίμου: Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ με τον Γεωργιάδη ότι «ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»;
Συνεχίζεται και σήμερα (30/1/2018) ο «πόλεμος» του Μεγάρου Μαξίμου και της ΝΔ για το Σκοπιανό
Και σήμερα (30/1/2018) συνεχίζεται ο «πόλεμος» του Μεγάρου Μαξίμου και της ΝΔ σχετικά με την ονομασία της πΓΔΜ.
«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία;"», διερωτάται το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε σχόλιό του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ για το ονοματολογικό», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και επισυνάπτει βίντεο, στο οποίο ακούγεται ο κ. Γεωργιάδης να λέει, μεταξύ άλλων: «Αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος -τρομάρα του- πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία.
Κατάλαβε, νομίζω, ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή τού Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το 1992 και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους.
Είναι μία πρόστυχη πράξη της ΝΔ, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS