Τελευταία Νέα
Διεθνή

Massimo D'Alema: Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι μια σοφή κίνηση

Massimo D'Alema: Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι μια σοφή κίνηση
«Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους είναι αναγκαία τόσο για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας» δηλώνει ο Massimo D' Alema
«Σοφή κίνηση» χαρακτηρίζει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στην Ιταλία, Massimo D'Alema, την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
«H ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα ήταν μία σοφή κίνηση, με όφελος για το μέλλον», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Massimo D'Alema, ο οποίος είναι υποψήφιος γερουσιαστής του αριστερού κινήματος «Ελεύθεροι και Ίσοι», στις εκλογές της 4ης Μαρτίου.
«Η ελάφρυνση του χρέους είναι αναγκαία, τόσο για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, όσο και επειδή μία τέτοια κίνηση θα βοηθούσε την Ευρώπη στο σύνολό της, από τη στιγμή που το να αντιμετωπίζει μία χώρα-μέλος δυσκολίες, δεν κάνει καλό στην Ένωση», πρόσθεσε ο D' Alema.
Σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες σύστασης νέας κυβέρνησης στη Γερμανία, το στέλεχος της ιταλικής Αριστεράς υπογράμμισε πως «η ελπίδα είναι να αλλάξει κατευθυντήρια γραμμή» από τη στιγμή που «οι Σοσιαλδημοκράτες αναφέρθηκαν στην ανάγκη αλλαγής της ευρωπαϊκής πολιτικής της χώρας, με έμφαση στην ανάπτυξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης