Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Λύση σε δόσεις δεν μπορεί να γίνει ανεκτή - Τα τρία λάθη της κυβέρνησης

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Λύση σε δόσεις δεν μπορεί να γίνει ανεκτή - Τα τρία λάθη της κυβέρνησης
Τα όρια του Zaev δεν είναι απεριόριστα, δεν είναι αρραγής η κυβέρνηση και η πλειοψηφία του είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι λύση του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ σε δόσεις δεν μπορεί να γίνει ανεκτή διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Λύση σε δόσεις δεν μπορεί να γίνει ανεκτή γιατί δεν διασφαλίζεται το βέβαιον της εφαρμογής της ενώ ταυτόχρονα θα σημαίνει ότι η Ελλάδα θα έχει εκχωρήσει το μόνο διαπραγμευτικό όπλο που είναι να κρατάει στον προθάλαμο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ την ΠΓΔΜ» ανέφερε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος έκανε λόγο για τρία λάθη από την πλευρά της κυβέρνησης.
«Ο πρωθυπουργός από τη πρώτη στιγμή που διεφάνη ότι έχει αποκλίνουσα θέση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έπρεπε να αναλάβει πρωτοβουλία για να υπάρχει σύγκλιση.
Το άφησε σκοπιμα γιατί έκρινε ότι τον βολεύει πολιτικά για να διεμβολίσει τη ΝΔ και άλλα κόμματα.
Ενώ φαινόταν με την αλλαγή της κυβέρνησης στα Σκόπια ότι αναπτύσσεται μια δυναμική για επίλυση, η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα.
Ταύτισαν τις παραδοσιακές μορφές έκφρασης της ελληνικής ευαισθησίας όπως η εκκλησία με τη Χρυσή Αυγή» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν προβλήματα.
«Τα όρια του Zaev δεν είναι απεριόριστα, η κυβέρνηση και η πλειοψηφία του δεν είναι αρραγής.
Βλέπω προβλήματα σε λίγο γι' αυτό δεν ήταν και τυχαία η παρέμβαση του Σκοπιανού ΥΠΕΞ μετά τη συνέντευξη Κοτζιά» υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης