Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bosnjakovski (πΓΔΜ): Σύντομα η μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητοδρόμου

Bosnjakovski (πΓΔΜ): Σύντομα η μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητοδρόμου
«Πρέπει να ληφθεί απόφαση από την κυβέρνηση και αυτό θα γίνει την επόμενη περίοδο, σύντομα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της πΓΔΜ, Mile Bosnjakovski
Σύντομα θα γίνει η μετονομασία του αυτοκινητοδρόμου και του αεροδρομίου των Σκοπίων, όπως δήλωσε σήμερα (31/1/2018) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Mile Bosnjakovski.
«Πρέπει να ληφθεί απόφαση από την κυβέρνηση και αυτό θα γίνει την επόμενη περίοδο, σύντομα», είπε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στα Σκόπια.
Eρωτηθείς για τις προσδοκίες της κυβέρνησης της πΓΔΜ από την επίσκεψη στα Σκόπια του ειδικού διαπραγματευτή του ΟΗΕ, Matthew Nimetz, ο Bosnjakovski επανέλαβε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για την επίτευξη λύσης στο θέμα του ονόματος, ότι υπάρχει πολιτική βούληση και ότι οι σχέσεις της πΓΔΜ με την Ελλάδα βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων χρόνων.
Και προσέθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη δημοσιότητα μετά τις αυριανές (1/2/2018) συναντήσεις των εκπροσώπων της κυβέρνησης της πΓΔΜ με τον Nimetz, ο οποίος επίσης θα κάνει δήλωση.
Υπενθυμίζεται ότι τη μετονομασία του αεροδρομίου και του αυτοκινητοδρόμου ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Zoran Zaev μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Νταβός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης