Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Υποβολή ενδιαφέροντος από 10 επενδυτικά σχήματα για τη μαρίνα Αλίμου - Το προφίλ των υποψηφίων

tags :
Υποβολή ενδιαφέροντος από 10 επενδυτικά σχήματα για τη μαρίνα Αλίμου - Το προφίλ των υποψηφίων
Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 10 επενδυτικά σχήματα για τη μαρίνα Αλίμου
Με την συμμετοχή δέκα (10) επενδυτικών σχημάτων έληξε σήμερα η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Α φάση) για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αλίμου.
Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής:
1. ΚΑΣΟΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ KAI ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
2. ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και TEK – ART CALAMIS VE FENERBAHCE MARMARA TURIZM TELESISLERI A.S
3. ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
4. Α.Τ.Ε.Σ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
5. ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΕ
6. ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΦΩΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΟΜΩΝ ΕΛΛΙΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΚΑΦΩΝ
7. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ PORT ADHOS SAS- DREAM YACHT METITERRANΕE - J&P AVAX S.A
8. AVIAREPS - COSMOS ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
9. ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ARCHIRODON GROUP NV - A1 YACHT TRADE CONSORTIUM AE - ΣΤΗΡΙΞIΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
10. LAMDA DOGUS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ.
Οι σύμβουλοι αξιοποίησης αφού αξιολογήσουν τις υποβληθείσες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, θα υποβάλουν την εισήγησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Προφίλ ενδιαφερομένων

Άκτωρ Παραχωρήσεις: Η Άκτωρ Παραχωρήσεις είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις παραχωρήσεις και Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και αποτελεί μέλος του ομίλου Ελλάκτωρ.
Η Ελλάκτωρ είναι ένας πολυσχιδής κατασκευαστικός όμιλος με έδρα την Ελλάδα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και διεθνώς σε διάφορους κλάδους υποδομών (π.χ. αυτοκινητόδρομοι, διαχείριση στερεών αποβλήτων), στις κατασκευές, στην ανάπτυξη ακινήτων και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
TEK – ART KALAMIS VE FENERBAHCE MARMARA TURIZM TELESISLERI A.S: H TEK – ART KALAMIS VE FENERBAHCE MARMARA TURIZM TELESISLERI A.S είναι θυγατρικήτης  Setur Marinas και μέλος του ομίλου Koç, ενός βιομηχανικού ομίλου με έδρα την Τουρκία, με επενδύσεις σε τομείς όπως η ενέργεια, η αυτοκινητοβιομηχανία, τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
Η Setur Marinas διαχειρίζεται μια σειρά από μαρίνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου (π.χ. Μυτιλήνη, Γιάλοβα, Μαρμαρίς, Κουσάντασι και άλλες περιοχές).
Archirodon: Η Archirodon είναι μία πολυσχιδής κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται διεθνώς σε έργα υποδομών.
Η μητρική της εταιρεία εδρεύει στην Ολλανδία.
ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ: Η εταιρία «ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» ιδρύθηκε το 1997.
Από τότε μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται με έδρα τη Ρόδο στην εκτέλεση Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων ενός ευρύτατου φάσματος, μεγάλων προϋπολογισμών και σύνθετης τεχνογνωσίας , στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε χώρες της Μεσογείου.
Η ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 4ης τάξης από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων καλύπτοντας έτσι τις προϋποθέσεις συμμετοχής της σε διαγωνισμούς δημοπράτησης μεγάλων δημοσίων έργων.
A1 Yacht Trade Consortium: Η Α1 Yacht Trade Consortium δραστηριοποιείται στον κλάδο του yachting προσφέροντας υπηρεσίες σχετικές με την πρακτόρευση μεγάλων σκαφών, της μεσητείας και της ναύλωσης σκαφών αναψυχής, καθώς και την πλήρη διαχείρισή τους.
Η εταιρεία είναι συνεργάτης της BWA Yachting και η αποστολή της είναι να διευκολύνει τη διασύνδεση της Ελλάδας με ένα δίκτυο γραφείων που παρέχουν υπηρεσίες yachting σε όλη τη Μεσόγειο και πέραν αυτής.
Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E.: Η Κάσος Κτηματική Τουριστική και Εμπορική Α.E. λειτουργεί ως ιδιοκτήτης/διαχειριστής του ξενοδοχείου Alimounda Mare, ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων που βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου.
Intrakat: Η Intrakat, μέλος του ομίλου Intracom, δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, με έδρα στην Ελλάδα και με διεθνή παρουσία.
Διαθέτει παρουσία στην ανάπτυξη υποδομών, τις εμπορικές και βιομηχανικές κατασκευές, την κατασκευή μεταλλικών κατασκευών, καθώς και έργα τηλεπικοινωνιών, ανανεώσιμης ενέργειας, περιβαλλοντικής διαχείρισης και ανάπτυξης ακινήτων για τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
J&P Avax: Η J&P Avax δραστηριοποιείται σε έργα παραχωρήσεων / Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα καθώς και στον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα και διεθνώς. Κατασκευάζει έργα πολιτικού μηχανικού, έργα υποδομώνς, καθώς και ενεργειακά και βιομηχανικά έργα. Επιπλέον, διαθέτει παρουσία στον κλάδο ανάπτυξης ακινήτων.
Port Adhoc SAS: Η Port Adhoc SAS διαθέτει και εκμεταλλεύεται  λιμάνια και μαρίνες για δίκτυα θαλάσσιων και μηχανοκίνητων σκαφών.
Λειτουργεί το Port Napoleon, τη μαρίνα Bayonne / Anglet, τη μαρίνα Leucate, τη μαρίνα Paimpol, τη μαρίνα Port-Medoc, τη μαρίνα St-Nazaire-sur-Charente και τη μαρίνα Soubise.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και εδρεύει στο Παρίσι της Γαλλίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης