Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ο στρατός να μπει στη Βουλή» - Απειλές εναντίον 4 ακόμα υπουργών και βουλευτών για το Σκοπιανό

«Ο στρατός να μπει στη Βουλή» - Απειλές εναντίον 4 ακόμα υπουργών και βουλευτών για το Σκοπιανό
Η μία από τις επιστολές που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, κατέληγε με τη φράση «ο στρατός να μπει στη Βουλή»
Ακόμα μεγαλύτερες αλλά και ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση σχετικά με την απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά για τη διαχείριση του Σκοπιανού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, η επιστολή -στην οποία περιέχονται απειλές για τον κ. Κοτζιά και την οικογένεια του- κλείνει με τη φράση «ο στρατός να μπει στη Βουλή», ενώ αναφερόταν «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς έχει γίνει αποδέκτης δύο επιστολών έως τώρα, πιθανώς από διαφορετικούς αποστολείς.
Μάλιστα, όπως δήλωσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, η δεύτερη επιστολή μάλιστα έχει κοινοποιηθεί και σε άλλα υπουργεία.
«Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται» είπε.
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω.
Δεν είναι η κύρια έκφραση πάνω σε αυτό το ζήτημα από τους ακραίους κύκλους.
Η κύρια έκφραση βγαίνει μέσα από τη φωνή της κυβέρνησης από τη μια μεριά ή των ανθρώπων που έχουν διαφορετική αντίληψη της αντιπολίτευσης άλλων πολιτών και δεν εκφράζονται οι ακραίοι, ποτέ δεν εκφράστηκαν και δεν έδωσαν το χρώμα τους οι ακραίοι, αλλά δημιουργούν πρόβλημα, δημιουργούν πρόβλημα στην νομιμότητα, δημιουργούν πρόβλημα στο διάλογο για τα εθνικά θέματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης