Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι υποψηφιότητες των OSCAR μέσα από το BUZZ της Cosmote TV

tags :
Οι υποψηφιότητες των OSCAR μέσα από το BUZZ της Cosmote TV
Κάθε Κυριακή βράδυ στις 20.35 μέχρι τη βραδιά της απονομής, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγνωστικά, αναλύσεις, αλλά και μοναδικά βίντεο
Έναν μήνα πριν την 90η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, η εκπομπή BUZZ της Cosmote TV, με τον Γιώργο Σατσίδη, φιλοξενεί μία σειρά από αφιερώματα για τις φετινές υποψηφιότητες.
Κάθε Κυριακή βράδυ στις 20.35 μέχρι τη βραδιά της απονομής, οι συνδρομητές της Cosmote TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προγνωστικά, αναλύσεις, αλλά και μοναδικά βίντεο με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές των υποψήφιων ταινιών.
Οι αφιερωματικές εκπομπές του BUZZ, γυρίζονται στο Λος Άντζελες – στην πηγή των γεγονότων - και θα προβάλλονται από την Κυριακή 4/2 μέχρι και την Κυριακή 11/3 στο Cosmote CINEMA 1HD.
Το πρώτο αφιέρωμα της εκπομπής, ξεκινά την Κυριακή 4/2, με τις υποψηφιότητες Α' ανδρικού και Α' γυναικείου ρόλου.
Στις κατηγορίες αυτές βρίσκουμε τους Τιμοτέ Σαλαμέ (Call Me by Your Name), Ντάνιελ Ντέι Λιούις (Phantom Thread), Ντάνιελ Καλούγια (Get Out), Γκάρι Όλντμαν (Darkest Hour), Ντένζελ Ουάσινγκτον (Roman J. Israel, Esq) και Σάλι Χόκινς (The Shape of Water), Φράνσις ΜακΝτόρμαντ (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Μάργκοτ Ρόμπι (I, Tonya), Σίρσα Ρόναν (Lady Bird) και Μέριλ Στριπ (The Post), αντίστοιχα.
Στις επόμενες εκπομπές, θα αναλυθούν οι υποψηφιότητες στις κατηγορίες: Β' ανδρικού και Β' γυναικείου ρόλου, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, ενώ την ημέρα της απονομής (Κυριακή 4/3), θα παρακολουθήσουμε τις υποψηφιότητες Καλύτερης Ταινίας.
Την Κυριακή 11/3, δεν χάνουμε το απολογιστικό επεισόδιο του BUZZ, με τους νικητές των OSCAR.
Από την Κυριακή 4/2 μέχρι και την Κυριακή 11/3, ο ανταποκριτής μας από το Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης και η εκπομπή ΒUZZ, θα βρίσκονται στις οθόνες μας, για να «μεταφέρουν» όλες τις εξελίξεις απευθείας από την «καρδιά» του κινηματογράφου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης