Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου: Από την πλατεία Κολοκοτρώνη στην Λεωφόρο Μεσογείων 131

Άρθρο Ν. Μιχαλολιάκου: Από την πλατεία Κολοκοτρώνη στην Λεωφόρο Μεσογείων 131
Στις 3 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει όπως κάθε χρόνο τους τρεις Μεγάλους Νεκρούς της νύχτας των Ιμίων
"Οι Εθνικιστές θα είναι παρόντες οπουδήποτε και αν χρειαστεί για να τιμήσουν τους Ήρωες της Πατρίδας μας
“Και ήταν οι καιροί που η Πόλη
πόρνη σε μετάνοιες ξενυχτούσε,
και τα χέρια της δεμένα τα κρατούσε,
και καρτέραγ’ ένα μακελάρη…
Και καρτέραγε τον Τούρκο να την πάρει.”
Στις 3 Φεβρουαρίου η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει όπως κάθε χρόνο τους τρεις Μεγάλους Νεκρούς της νύχτας των Ιμίων. Τότε, που τρεις Γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, παλεύοντας με τον χάρο σε μαρμαρένια αλώνια, έδωσαν την ζωή τους για να παραμείνει το Αιγαίο μας Ελληνικό Αρχιπέλαγος! Οι Τούρκοι από τότε και μέχρι σήμερα αμφισβητούν έντονα την εθνική μας κυριαρχία και αυτοί που εξουσιάζουν τον λαό μας και οι περασμένοι και οι σημερινοί, μιλάνε συνεχώς για μία ελληνοτουρκική “φιλία”, η οποία δεν υπάρχει, δεν υπήρξε ποτέ στην Ιστορία! Και η κατάσταση σήμερα θυμίζει τους στίχους του Εθνικού μας Ποιητή Κωστή Παλαμά από τον “Δωδεκάλογο του Γύφτου”, τους οποίους τοποθέτησα στην αρχή αυτού του κειμένου.

Και πάλι μίλησε για την Λωζάννη ο Ερντογάν
Στο συνέδριο της νεολαίος του κόμματός του, ο Ταγίπ Ερντογάν, με ύφος οργίλο, αναφερόμενος στον πολιτικό του αντίπαλο, τον πρόεδρο του Κεμαλικού κόμματος Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε: «Αν ρωτήσεις τον Κιλιτσντάρογλου, θα πει ότι νικήσαμε στη Λωζάννη. Και μετά στέλνει τον «λογαριασμό» στην κυβέρνηση του ΑΚΡ για τα νησιά. Τα νησιά εσείς τα δώσατε! Εσείς! Οι αρχηγοί του δικού σας κόμματος τα έδωσαν! Τώρα σου ετοιμάζω τα ιστορικά αρχεία. Και αυτά τα αρχεία θα περιέχουν και τη Λωζάννη. Και τότε θα τους τα φέρω μπροστά τους και ενώπιον του έθνους και θα τους τα εξηγήσουμε». Θέλει τα νησιά μας ο Ερντογάν και αναφέρεται και πάλι στην Λωζάννη, αλλά δεν φταίει αυτός…
Ας όψεται ο διχασμός γιατί εάν τα Ελληνικά Στρατεύματα από την Σμύρνη πήγαιναν στην Ανατολική Θράκη, όπως προέβλεπε ο στρατηγικός σχεδιασμός, τότε όχι μόνο για νησιά δεν θα μιλούσε, αλλά θα είχαμε μια Ελλάδα πολύ πιο μεγάλη και πολύ πιο δυνατή! Ο Κεμάλ τότε δεν είχε ούτε βάρκα, όχι πολεμικά πλοία για να καταλάβει τα νησιά μας, αλλά ούτε και στρατεύματα μπορούσε να περάσει στην Ανατολική Θράκη, αλλά επαναλαμβάνω: Ο αιώνιος διχασμός έφερε μία ακόμη καταστροφή μετά την καταστροφή!

Η Ιστορία μιας συγκεντρώσεως
Η πρώτη συγκέντρωση για τα Ίμια έγινε έξω από την Βουλή στις 31 Ιανουαρίου του 1996. Από το 1997 και για δέκα σχεδόν έτη γινότανε στην πλατεία Κολοκοτρώνη, κάτω από το άγαλμα του Γέρου του Μοριά. Μετά την συγκέντρωση ακολουθούσε πάντοτε μία πορεία γεμάτη παλμό και πάθος. Προσπάθησαν πολλές φορές να μας σταματήσουν με αντισυγκεντρώσεις και απαγορεύσεις. Δεν τα κατάφεραν! Το 2009 αποφασίσαμε να κάνουμε την συγκέντρωση στο Μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης και εκεί γινότανε μέχρι το 2015. Τον Ιανουάριο, μάλιστα του 2013, δεκάδες χιλιάδες ανδρών και γυναικών κατέκλυσαν την περιοχή και έγινε η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση και πορεία από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα! Το σύστημα τρόμαξε… Και έτσι φτάσαμε στην πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013, στις φυλακίσεις και τις δολοφονίες. Επί δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια από το 1996 μέχρι το 2013 σε αυτήν την συγκέντρωση ήμουν παρών και είχα την τιμή να είμαι αυτός, που έκλεινε τις ομιλίες με το προσκλητήριο των Μεγάλων Νεκρών. Όμως, το 2014 δεν είχα αυτή τη δυνατότητα…

Μήνυμα από τις φυλακές Κορυδαλλού
Τον Ιανουάριο του 2014 ήταν η πρώτη χρονιά που έλειπα, αλλά η ψυχή μου ήταν εκεί και έστειλα ένα μήνυμα μέσα από την φυλακή, ένα μήνυμα για την μεγάλη ημέρα του Ελληνικού Εθνικισμού, για αυτήν την ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία μέσα στην οποία μεγάλωσε και γιγαντώθηκε ένα ολόκληρο Κίνημα γιατί για χρόνια πολλά οι κόκκινες σημαίες με τα σφυροδρέπανα κυριαρχούσαν στις πλατείες και τους δρόμους της Ελλάδος και μόνον με την Χρυσή Αυγή πλημμύρισαν και πάλι οι πλατείες με Γαλανόλευκες και λάβαρα Εθνικιστικά. Ιανουάριος του 2014 και από τις φυλακές Κορυδαλλού δίνω το δικό μου “παρών” στην συγκέντρωσή μας, λέγοντας:

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, απευθύνω σε όλους Εσάς, έναν θερμό Αγωνιστικό χαιρετισμό ευρισκόμενος πίσω από τα σίδερα της ψευτοδημοκρατίας τους. Χαιρετισμό όχι μόνον δικό μου, αλλά και όλων των Χρυσαυγιτών που το αντεθνικό καθεστώς του Μνημονίου έκλεισε άδικα στην φυλακή. Είμαστε ΟΛΟΙ μας υπερήφανοι γιατί δεν λυγίσαμε, παραμένουμε ΟΡΘΙΟΙ, πιστοί στην Ιδέα για μία Νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Να γνωρίζετε ότι είμαστε μαζί σας μέσα από τα κελιά μας αυτήν την ώρα που εσείς είστε συγκεντρωμένοι στο Μνημείο των Ιμίων και Υπερήφανα υψώνετε στον Αγέρα τις Τιμημένες Σημαίες με τον Μαίανδρο, τις Γαλανόλευκες και τις γεμάτες από φλόγα ψυχής δάδες, αυτήν την ώρα που δείχνετε ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα των αδούλωτων Εθνικιστών…”

“Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος”
Το 2015 και πάλι από τα κελιά της τιμής έστειλα το μήνυμά μου στους υπερήφανους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που συγκεντρώθηκαν και πάλι στην πλατεία Ρηγίλλης. Το 2016 ήμουν ελεύθερος, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε και αυτήν την χρονιά και το 2017 να στείλει τους λακέδες του να κάνουν αντισυγκέντρωση και κάποιους άλλους λακέδες να απαγορεύσουν την συγκέντρωσή μας. Και έτσι η συγκέντρωση μας έγινε στην Λεωφόρο Μεσογείων 131 έξω από τα κεντρικά μας γραφεία. “Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος” μας λέει ο Περικλής μέσα από τους αιώνες στον περίφημο Επιτάφιό του. Δεν γνωρίζουν ότι το ατσάλι όσο πιο πολύ το κτυπάς, τόσο πιο σκληρό γίνεται; Από την πλατεία Κολοκοτρώνη, στην πλατεία Ρηγίλλης και τώρα στην Λεωφόρο Μεσογείων κι αν χρειαστεί οπουδήποτε θα είμαστε παρόντες για να τιμήσουμε τους Νεκρούς μας, υψώνοντας ψηλά τις Σημαίες μας, ανάβοντας δάδες για τις ψυχές των Γενναίων που έπεσαν για την Δόξα του Μεγάλου μας Έθνους!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης