Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τι γράφουν οι απειλητικές επιστολές προς Κοτζιά για το Μακεδονικό - Ανήσυχη η κυβέρνηση

Τι γράφουν οι απειλητικές επιστολές προς Κοτζιά για το Μακεδονικό - Ανήσυχη η κυβέρνηση
Τρεις σφαίρες για τον Κοτζιά, μία και κάθε Μακεδονία κι εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι
Το περιεχόμενο των επιστολών που εστάλησαν χθες (2/2) στους τρείς υπουργούς διέρρευσε στον Τύπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μία επιστολή - σημείωμα ήταν χειρόγραφη και με λίγες λέξεις. Εκτός όμως από την απειλή προς τον Νίκο Κοτζιά για σφαίρες που να αντιστοιχούν σε «κάθε Μακεδονία», σε αυτήν ο αποστολέας αναφέρεται με απαξιωτικό χαρακτηρισμό και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.
«Τρεις σφαίρες για τον Κοτζιά, μία και κάθε Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι απειλητικές επιστολές.
Στη δεύτερη επιστολή (έχει γραφεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή), οι αποστολείς χαρακτηρίζουν «προδότες» και «ανθέλληνες» τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Δηλώνουν ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων «κρύβει μεγάλες παγίδες» και απειλούν ότι να εξαφανίσουν τις οικογένειες όσων υπογράψουν το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ καλούν τον Στρατό σε απειθαρχία προς τους πολιτικούς.
Μάλιστα τους ζητούν να μπουν στο Κοινοβούλιο και να τους «καθαρίσουν όλους» για να σταματήσει το ξεπούλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης