Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ακυρώνει την διαπραγμάτευση για το «Μακεδονικό»

tags :
Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ακυρώνει την διαπραγμάτευση για το «Μακεδονικό»
Το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός είναι πατριώτης και αγωνιστής και στηρίζει την ιστορία του ενάντια σε παραχαράκτες.
Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αποτελεί ορόσημο για την στρατηγική της Ελλάδος στον μείζον ζήτημα της ονομασίας.
Η διαπραγμάτευση έχει καταρρεύσει και στην συνάντηση Κοτζιά του έλληνα ΥΠΟΙΚ με τον Ζάεφ FYROM στις 15 και 16 Φεβρουαρίου στο Συμβούλιο της ΕΕ θα καταγραφεί το αδιέξοδο.

Ο ελληνικός λαός με την παρουσία του στην μεγαλειώδη συγκέντρωση έστειλε 4 μηνύματα.
1)Προς την FYROM ότι η ελληνική Μακεδονία δεν παραχαράσσεται και η δήθεν ψευτο-Μακεδονία των σκοπιανών δεν θα ανατρέψει τα ιστορικά γεγονότα.
Η FYROM είναι μια χώρα που πλαστογραφεί την ιστορία, απομυζά από την ελληνική ιστορία και παραπλανά τους πολίτες της κλέβοντας την ελληνική ιστορία.
2)Προς την κυβέρνηση της Ελλάδος που ξεκίνησε μια 100% λανθασμένη διαπραγμάτευση.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι προδότες ή ανθέλληνες όχι αυτό θα ήταν λάθος επιχείρημα.
Όμως έχοντας μια ελαστικότητα ως προς τα εθνικά θέματα και υπό την πίεση των αμερικανών που ζητούν την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ…παγιδεύτηκε η ελληνική κυβέρνηση σε μια διαπραγμάτευση όπου η Ελλάδα χάνει την ιστορία της και η FYROM κερδίζουν την αναγνώριση αυτό που πάντα ήθελαν.
Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο να αλλάξει ρότα και στρατηγική.
Η διαπραγμάτευση με παραχαράκτες και πολιτικούς τσαρλατάνους πρέπει άμεσα να σταματήσει.
3)Προς την διεθνή κοινή γνώμη ότι οι έλληνες συνεχίζουν να είναι πατριώτες, συνεχίζουν να στηρίζουν και να υπερασπίζονται την ιστορία τους.
Κάποιοι ανόητοι, διαδίδουν ότι εάν η FYROΜ δεν αναγνωριστεί με τον όρο Μακεδονία θα πέσει στα χέρια των Αλβανών.
Και η ανοησία έχει όρια, 20 χρόνια δεν έπεσε στα χέρια αλβανών η FYROM οπότε όλα αυτά τα επιχειρήματα αποτελούν ανοησίες και προπαγάνδα με στόχο να πιεστεί η Ελλάδα να υποχωρήσει.
4)Ο Nimetz ο ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ για το Μακεδονικό πρέπει να καταλάβει ότι δεν βοηθάει την διαπραγμάτευση όταν αναφέρει ότι και οι κάτοικοι της FYROM είναι Μακεδόνες.
Από πού και ως που οι σλάβοι είναι Μακεδόνες.
Το μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα αποδεικνύει ότι ο ελληνικός λαός είναι πατριώτης και αγωνιστής και στηρίζει την ιστορία του ενάντια σε παραχαράκτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης