Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Business Insider: Τα κεφάλαια από το sell-off στη Wall Street διοχετεύτηκαν στα κρυπτονομίσματα;

Business Insider: Τα κεφάλαια από το sell-off στη Wall Street διοχετεύτηκαν στα κρυπτονομίσματα;
Στο άνοιγμα της Wall τα ψηφιακά νομίσματα στην κυριολεξία γκρεμίστηκαν, φτάνοντας σε πτώσεις για κάποια νομίσματα μέχρι και 30%
Ενώ τα κρυπτονομίσματα είχαν σχετικά παράλληλη πορεία με τις μετοχές στη Wall Street την εβδομάδα που πέρασε, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, κατέγραψαν αντίθετες πορείες.
Στο άνοιγμα της Wall τα ψηφιακά νομίσματα στην κυριολεξία γκρεμίστηκαν, φτάνοντας σε πτώσεις για κάποια νομίσματα μέχρι και 30%.
Όμως σύμφωνα με το Business Insider όταν ξεκίνησε το sell-off στη Wall Street, τα κρυπτονομίσματα άρχισαν να ανακάμπτουν, μειώνοντας αισθητά τις απώλειες, αφού παραμένουν σε αρνητικά πρόσημα.
Περί τις 22:00 μμ , όταν ο βιομηχανικός Dow Jones κατάγραφε απώλειες 1.500 μονάδων, η συνολική αγοραία αξία των κρυπτονομισματων άρχισε να αυξάνεται.
Η κεφαλαιοποίηση συνολικά αυξήθηκε κατά 7% από το χαμηλό των 310 δισ. δολαρίων, στα 335 δισ. δολάρια περί τις 23:00μμ.
Το Bitcoin, βρίσκεται ακόμα κάτω από το 12%, αλλά έχει αυξηθεί κατά 8% από το ενδοημερήσιο χαμηλό κάτω από τα 7.000 δολαρίων.
Το Ethereum αυξήθηκε κατά 12% από το χαμηλό του ύψους 627 έως 730 δολαρίων και το XRP της Ripple αυξήθηκε κατά 11% από το χαμηλό των 0,64 σεντς.
Σύμφωνα πάντα με το Business Insider, οι επενδυτές πολύ πιθανόν τα κεφάλαια που άντλησαν από το sell-off στη Wall Street, να τα διοχέτευσαν στα ψηφιακά νομίσματα που στις τόσο χαμηλές τιμές φάνταζαν εκείνη τη στιγμή ελκυστικές επενδύσεις.
Και ακόμα πιο πιθανόν να μην πρόκειται για σύμπτωση, η ομολογουμένως αντίθετη πορεία των μετοχών και των ψηφιακών νομισμάτων.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης