Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου (ΝΔ) για Novartis: Πολιτική συνωμοσία, δολοπλόκοι στήνουν πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της ΝΔ

Οικονόμου (ΝΔ) για Novartis: Πολιτική συνωμοσία, δολοπλόκοι στήνουν πολιτικό παιχνίδι σε βάρος της ΝΔ
Αφού θέλουν πολιτικά παιχνίδια, θα υπάρξει πολιτική απάντηση και θα είναι συντριπτική είπε ο Β. Οικονόμου
Για πολιτική συνωμοσία έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Οικονόμου αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, η οποία διαβιβάζεται στη Βουλή.
«Έχουμε μπροστά μας μια πολιτική συνωμοσία, έχουμε δολοπλόκους που στήνουν πολιτικό παιχνίδι εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας, προσπαθούν να πουν ότι έχουμε ενόχους και να τους βγάλουν στη φόρα.
Αφού θέλουν πολιτικά παιχνίδια θα υπάρχει πολιτική απάντηση και θα είναι συντριπτική.
Το παιχνίδι και την παγίδα που πάνε να στήσουν στη ΝΔ θα είναι το μεγάλο τους Βατερλό» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Οικονόμου.
«Το γεγονός πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη σύσκεψη με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, και τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγελόπουλο, μίλησαν για τα στοιχεία της δικογραφίας της υπόθεσης Novartis, χωρίς, ωστόσο, να την έχουν διαβάσει,  και έβγαλαν “απόφαση”, κάνοντας λόγο μετά τη συνάντηση για “το μεγαλύτερο σκάνδαλο”, είναι κάτι πρωτοφανές.
Ο πρωθυπουργός διέταξε να πάει ο φάκελος στη Βουλή, ενώ δεν υπάρχει λόγος, γιατί υπάρχουν αρμόδια όργανα κατά το Σύνταγμα.
Εδώ μιλάμε ότι οι κύριοι έχουν βγάλει αποσπάσματα και συμπεράσματα.
Εγώ σας λέω ότι θα βρουν μπροστά τους τρομερή λαϊκή και πολιτική αντεπίθεση» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση ενοχλήθηκε από τα συλλαλητήρια και θεωρεί ότι έβγαλε τον άσσο στο μανίκι της τώρα που είναι στριμωγμένη.
«Θα καεί το χαρτί στα χέρια της» είπε ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης