Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τώρα την πώληση

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τώρα την πώληση
Το ΔΣ καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν
Να σταματήσει η διαδικασία πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής ζητεί το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς καταγγέλλει επιχειρηματικά παιχνίδια.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής «σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, που αποκαλύπτουν την πλήρη αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία του 'υποψήφιου επενδυτή' EXIN Group, καλεί την Ε.Τ.Ε., έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία πώλησης, καλεί τον κ. Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες και παράλληλα επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες τόσο της Morgan Stanley όσο και της Goldman Sachs (σύμβουλοι πώλησης), που είχαν αναλάβει τον έλεγχο των υποψηφίων εταιριών.
Το ΔΣ καλεί την Τράπεζα της Ελλάδος να διασφαλίσει - ως οφείλει με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής - την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Ασφαλιστικής κρατώντας μακριά "επιχειρηματικά παιχνίδια" και επιβλαβείς για τα συμφέροντα της Εταιρίας μας πρακτικές.
Το ΔΣ καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, δεδομένου ότι διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας.
Όλοι μαζί οφείλουν να σταματήσουν ΤΩΡΑ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS