Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Οι δυνάμεις του Assad σφυροκοπούν την ανατολική Γκούτα - Νεκροί δεκάδες άμαχοι

tags :
Συρία: Οι δυνάμεις του Assad σφυροκοπούν την ανατολική Γκούτα - Νεκροί δεκάδες άμαχοι
Οι σημερινές αεροπορικές επιδρομές ανεβάζουν στους 167 τον συνολικό αριθμό των αμάχων που σκοτώθηκαν κατά την πρωτοφανούς σφοδρότητας επίθεση
Τουλάχιστον 18 άμαχοι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα σε νέες αεροπορικές επιδρομές του συριακού καθεστώς στην ανατολική Γκούτα, έναν ανταρτοκρατούμενο θύλακα ανατολικά της Δαμασκού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Είναι η τέταρτη ημέρα εντατικών αεροπορικών επιδρομών των δυνάμεων του καθεστώτος εναντίον αυτής της περιοχής όπου κάπου 400.000 κάτοικοι πολιορκούνται από το 2013, σημειώνει το AFP.
Οι σημερινές αεροπορικές επιδρομές ανεβάζουν στους 167 τον συνολικό αριθμό των αμάχων που σκοτώθηκαν κατά την πρωτοφανούς σφοδρότητας επίθεση.
Μόνο την Τρίτη (προχθές) ο απολογισμός έφθασε τους 80 νεκρούς, έναν από τους βαρύτερους εδώ και χρόνια, έναντι 31 θυμάτων τη Δευτέρα και 38 την Τετάρτη.
Τουλάχιστον έξι κοινότητες επλήγησαν σήμερα μεταξύ των οποίων η Τζισρίν, όπου οκτώ άμαχοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης