Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Δεν θα διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit

Βρετανία: Δεν θα διεξαχθεί δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit
Η κυβέρνηση της Theresa May δεν θα διενεργήσει δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δήλωσε εκπρόσωπός της
Η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Theresa May δεν θα διενεργήσει δεύτερο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δήλωσε σήμερα (08/02/2018) ο εκπρόσωπός της, μετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δωρεά του δισεκατομμυριούχου George Soros στην εκστρατεία κατά του Brexit.
«Υπάρχουν πολλές πολιτικές ομάδες και ομάδες εκστρατείας σε αυτή τη χώρα, αυτό είναι απολύτως σωστό και ό,τι θα περίμενε κανείς σε μια δημοκρατία», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
«Η θέση της πρωθυπουργού σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη, η χώρα ψήφισε υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε., αυτό είναι που θα τηρήσουμε και δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα».
Νωρίτερα σήμερα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros έχει δωρίσει μισό εκατομμύριο δολάρια σε μια εκστρατεία για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει δωρίσει 400.000 λίρες (556.000 δολάρια) στην εκστρατεία «Best for Britain» μέσω του ιδρύματός του Open Society Foundation.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης