Στην Ελλάδα η ετήσια συνάντηση οικονομικών διευθυντών του ομίλου Generali

Στην Ελλάδα η ετήσια συνάντηση οικονομικών διευθυντών του ομίλου Generali
Στην Ελλάδα η ετήσια συνάντηση οικονομικών διευθυντών του ομίλου Generali
Την Ελλάδα επέλεξε αυτή τη χρονιά η διοίκηση της Generali για τη διοργάνωση της ετήσιας συνάντησης των οικονομικών διευθυντών των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου, όπως γνωστοποιείται σε σχετική ανακοίνωση.
Η διοργάνωση του Group CFO International Community Meeting που φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Generali, στην Αθήνα στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2018 επιβεβαιώνει το ισχυρό ενδιαφέρον του Ομίλου Generali για τη χώρα μας και την ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν αναλυτικά επίκαιρα θέματα που επηρεάζουν τον ασφαλιστικό κλάδο διεθνώς, όπως η εικόνα της διεθνούς και ευρωπαϊκής οικονομίας και οι αλλαγές στο ευρωπαϊκό ασφαλιστικό ρυθμιστικό πλαίσιο. Αναλύθηκαν τα σενάρια και οι τάσεις που επικρατούν στον κλάδος της ιδιωτικής ασφάλισης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η συνεισφορά των ασφαλιστικών εταιρειών στην εξασφάλιση του πληθυσμού της Γηραιάς Ηπείρου.
Οι συμμετέχοντες οικονομικοί διευθυντές είχαν ακόμη την ευκαιρία να εξετάσουν θέματα που αφορούν στους επιχειρηματικούς στόχους της Generali, με έμφαση στις πολιτικές μείωσης του κόστους λειτουργίας, της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των εταιρειών του Ομίλου.
Με έκδηλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι συμμετέχοντες την παρουσίαση του διευθύνοντος συμβούλου της Generali Hellas κ. Πάνου Δημητρίου, η οποία ανέλυε τα επιτεύγματα που πέτυχε η εταιρεία σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, καταδεικνύοντας ότι η Generali Hellas τρέχει μπροστά από την αγορά.
Τα αποτελέσματα της εταιρείας, όπως η κατά 50% αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων τα τελευταία οκτώ χρόνια, στη διάρκεια των οποίων η αγορά στο σύνολο της κινείται με αρνητικούς ρυθμούς και ο υπερδιπλασιασμός του μεριδίου της στην ελληνική αγορά, έγιναν δεκτά με ικανοποίηση από τους οικονομικούς διευθυντές, αφού δικαιώνουν την επιλογή του Ομίλου να επενδύσει στην Ελλάδα, σημειώνει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS