Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας – Νέα 48ωρη άδεια, επιστρέφει την Κυριακή 11/2

tags :
Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας – Νέα 48ωρη άδεια, επιστρέφει την Κυριακή 11/2
Τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο γιος του, η σύντροφος του και φίλοι
(upd) Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός κατά την έξοδο του από τη φυλακή Κορυδαλλών ο Δ Κουφοντίνας κατόπιν της νέας διήμερης άδειας που του χορηγήθηκε από το αρμόδιο Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.
Λίγο μετά τις 09:00 το πρωί ο Δ. Κουφοντίνας βγήκε για δεύτερη φορά από τις φυλακές, όπου τον περίμεναν ο γιος του Έκτορας και η σύντροφος του Αγγελική Σωτηροπούλου μαζί με άλλους φίλους τους.
«Καλημέρα παιδιά», είπε σε όσους βρίσκονταν εκεί και τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και αγκαλιές, ενώ αυτή τη φορά δεν υπήρξαν συνθήματα.
Σύμφωνα με την απόφαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα επιστρέψει στις φυλακές την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 09:00 το πρωί.
Αυτές τις 48 ώρες ο Δ. Κουφοντίνας θα πρέπει βάσει των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, να διαμένει στο σπίτι του στο Βαρνάβα, να μην απομακρυνθεί από τον εν λόγω δήμο και να δίνει παρουσία δύο φορές την ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.
Σημειώνεται ότι η απόφαση του Συμβουλίου στο οποίο μετέχουν ο εισαγγελέας των φυλακών, ο διευθυντής και η αρχαιότερη κοινωνική λειτουργός, ήταν ομόφωνη όπως και την πρώτη φορά, με τη διαφορά ότι τότε προήδρευε ο εισαγγελέας Σαββαΐδης ενώ τώρα η άδεια έχει την υπογραφή του εισαγγελέα Σπηλιώτη.

(πρώτη ενημέρωση Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 07:11)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης