Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Έτσι όπως συννεφιάζει ο ορίζοντας με Σκοπιανό, Novartis πάμε για εκλογές το 2018

Λαφαζάνης: Έτσι όπως συννεφιάζει ο ορίζοντας με Σκοπιανό, Novartis πάμε για εκλογές το 2018
Δεν ενδιαφέρονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης Novartis αλλά όλοι θέλουν την αξιοποιήσουν για πολιτικά οφέλη είπε ο κ.Λαφαζάνης
Την εκτίμηση ότι έτσι όπως συννεφιάζει ο ορίζοντας με το Σκοπιανό και την υπόθεση Novartis οδεύουμε προς εκλογές εντός του 2018 διατύπωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης.
«Θα είναι πολύ δύσκολο με αυτά τα θέματα σε εκκρεμότητα να αποφευχθούν οι εκλογές» τόνισε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Λαφαζάνης, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis έκανε λόγο για πολιτικά παιχνίδια από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.
«Δεν ενδιαφέρονται για να εξιχνιαστεί η υπόθεση σε βάθος αλλά να την αξιοποιήσουν για πολιτικά οφέλη σε βάρος του αντιπάλου ενώ αφορά τον ελληνικό λαό και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Στόχος θα έπρεπε να είναι το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για το δημόσιο.
Η υπόθεση δεν μπορεί να πήρε αυτές τις διαστάσεις χωρίς τη συνέργεια πολιτικών προσώπων» είπε ο κ.Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να μην πάει στη Βουλή η υπόθεση από τη στιγμή που η δικαιοσύνη έπεσε σε πολιτικά πρόσωπα και δη υπουργούς».
Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση αξιοποιεί την υπόθεση «για να σπιλώσει συλλήβδην τη μνημονιακή αντιπολίτευση» και «αν είναι δυνατόν και για εκλογική χρήση».
Όσον αφορά το Σκοπιανό ο κ.Λαφαζάνης δήλωσε ότι «το ζήτημα ξεκίνησε στραβά, συνέχισε με συλλαλητήρια που δεν βοηθάει με την τροπή και τον χαρακτήρα που πήραν γιατί επενδύουν πάνω τους ακροδεξιές και ναζιστικές δυνάμεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης