Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Φραγκιαδάκης σε εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής: Το επιχειρηματικό πλάνο θα υλοποιηθεί με επιτυχία

Φραγκιαδάκης σε εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής: Το επιχειρηματικό πλάνο θα υλοποιηθεί με επιτυχία
Ο Φραγκιαδάκης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους για την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής
Στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθύνθηκε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο οποίος με ηλεκτρονικό μήνυμα στους εργαζόμενους διαβεβαίωσε για την επιτυχή υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου.

Αναλυτικά η επιστολή του Λ. Φραγκιαδάκη:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας μεριμνά πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του Ομίλου μας στο σύνολό του αλλά και ειδικότερα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Προτεραιότητά μας είναι η συνέχιση της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας της Ασφαλιστικής, αποτέλεσμα της δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας.
Η Εθνική Ασφαλιστική υλοποιεί με επιτυχία ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο επιχειρηματικό πλάνο, πράγμα που επιβεβαιώνει τις προοπτικές της.
Πιστεύουμε στη δύναμη της Εθνικής Ασφαλιστικής και θα συνεχίσουμε να την αναδεικνύουμε και να τη στηρίζουμε.
Σας καλώ να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και αυτό γιατί έχετε με το μέρος σας την ισχύ και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Λεωνίδας Φραγκιαδάκης
Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Τράπεζας"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης